2024 68. kitabı
AYNALARIN ÖTESİNDE ÜMİT KARATAŞ Gerçekleri ne görmeye ne de duymaya hazır olmayan, zihninde yarattığı duygusal imgelerle, mekan, zaman ve gerçeklik algısını yitirmiş bir genç adam, iki buçuk yıldır tutulduğu klinikte, psikyatrist gözetiminde, yoğun sanrıları var, sık olarak olarak gördüğü çok sevdiği kızı ve karısının yüzleri. Neden bu klinikte tutuluyor, neler yaşamış, geçmişinde hangi acılar var, ben kimim sorularının cevabı ne? Nasıl derin bir acı yaşamış ki zihin en karanlık yerlere gömmüş gerçeklik ve hayali birbirinden ayırt edemez hale gelmiş, genç adam kendini ve gerçekliğini bulabilecek mi? Aynada kendini görmesi gerekirken bir çift kehribar gözun gizemi... Olay örgüsü ve akıcı bir anlatımla kaleme almış yazarımız, Ümit Karataş kitabını. Soluksuz okudum hele o ters köşeleri yok mu? Velhasıl Kelâm sözün özü tavsiyemdir arkadaşlar. ️Kokuların hafızası vardır derlerdi de inanmazdım! ️İnsanlar sevdiklerinden uzak kaldıklarında vesveselere sarılmak yerine sevgiye sarılmalı. ️Nihayet tekrar sabaha ulaştığımda tekrar uyanıyorum, hangi uyanışım gerçekliğe açılıyor.
Aynaların ÖtesindeÜmit Karataş · Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık · 20248 okunma