2024 64. kitabı
Okunma: 13 Ekim 2024 02:06
Yazarla tanışma kitabım oldu ve bu kitapla biraz sert bir giriş yaptığımı düşünüyorum :) Çünkü uzun zamandır okuduğum gerilimi en yüksek kitaplardan biriydi ve kesinlikle hiç acıması yoktu diyebilirim. Normalde bu tarz konul kitaplarda biraz daha yumuşatılmış sahneler/konular görsek de bu kitap hiçbir şeyi yumuşatmadan sertçe yüzümüze vurmayı tercih etmiş. Ben beğendim ama biraz kendime gelebilmem için araya daha sakin tatlı dingin kitaplar sokmam gerekti :) Karakterleri beğendim, ilk başta birden fazla karakter tanıtılması kafamı karıştırsa da birkaç bölüm sonra bağlanınca daha kolaylaşıyor ve hikayeye girebiliyoruz. Sonuna kadar temposunu koruyan, gerildiğiniz bir kitap istiyorsanız o kitap bu kitap. Gizemi çok önde tutmamışlar zaten az çok anlıyorsunuz olayları fakat bu bir eksi değil hatta karakterlerin bir an önce anlamalarını ve nasıl tepki vereceklerini merakla bekliyorsunuz. Yazarın çevrilmiş diğer kitaplarını da okuyacağım güzel bir yazar keşfettiğimi düşünüyorum. Eğer sert, gerçekçi ve yalın sahnelerden -olaylardan çekinmiyorsanız tavsiye ederim yine de biraz tetikleyici olabileceğini düşündüğüm vahşi sahneler var bunları da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.
Genç Kız CinayetleriKarin Slaughter · Kırmızı Kedi Yayınevi · 201773 okunma