İnsanlar
2024 36. kitabı
Yazarın kitaplarına bayılıyorum. Anlatımı, aktarımı, kurgusu, bağlayışı benim için kusursuz bir yazar. Hele günümüzde kişisel gelişimi roman ile sunma deyince Matt Haig ilk sıralarda bir yerde yerini alıyor. Sınırısız bir hayal gücü ile yazılmış İnsnalar eseri de benim gönlümde cidden taht kurdu. Çok çabuk bitirdim, bitmesine üzüldüm ve inanılmaz keyif aldım. #neokudum Matematik profesörü Andrew Martin kimsenin çözemediği, insanlığın en büyük bilmecelerinden birini çözüyor; sonsuzluk... Fakat insanların ölümsüz ve sonsuz olmasını istemeyen başka gezegenlerden birileri var. Bir gece Andrew Martin kendini çırılçıplak şekilde yolda yürürken bulur. Zaten çokca ün yapmış olan profesörü polis ailesine teslim eder. Karısı, bir oğlu ve bir köpekleri olan bu aile de işler zaten zorken Andrew için herşey silbaştan kurulmak zorundadır. Çünkü Andrewin içinde ki kişi aslında başka bir gezegenden gelen biridir. Üstelik ölümcül bir görev için gelmiştir... Fakat başka gezegenden gelen bu kişi insanları farklı bir göz ile çözümlemeye başlar. İnsanların korkunç yüzünden başka bambaşka bir şeyi keşfeder. Sevgi .. Kalemimi elimden bırakmadan altını uzun uzun çizdiğim sayfalarla dolu müthiş bir yolculuktu benim için. Mutlaka bu kitabı okumanızı, kendinizi başka bir dünyaya ışınlamanızı tavsiye ederim :) Okuyun, okutun efendim.
İnsanlarMatt Haig · Domingo Yayınları · 202314,9bin okunma