···Okunma: 14 Ekim 2024 00:00 Travis ~ Mia Sheridan
Travis Pelion kasabasında polis şefi. Evlenmeyi düşündüğü kadın onu aldatınca bir süre kadınlardan uzak durmaya karar veriyor. Bir gün yolda neredeyse kaza yapmasına sebep olucak kadınla yani Haven’la karşılaşıyor. Daha sonra Travis’in evinde bir sorun çıkıyor ve otelde kalmak zorunda kalıyor. Kaldığı otelde Haven’ın kaldığını fark ediyor…
Çok sevdimm. Gerçekten çok sevdim. Kasaba hikayelerine zaten bayılıyorum. Hem eğlenceli ama arada hüzünlü yanları olan bir kitaptı.
Başka Dilde Aşk kitabında Travis’in yaptıklarından dolayı ona önyargılıydım ama daha ilk sayfalardan yaşadığı pişmanlığı hissettim ve onu affettim. Üstüne Travis’i çok sevdim çünkü çok çabaladı Haven’a karşı çok iyi davrandı Hele ki son yaptığı harekete kalbimi bıraktım.
Haven bana bu emojiyi hatırlatıyor. Onu da çok sevdim çok tatlı bir kadındı. Korkularından dolayı Travis’ten uzak durmaya çalışması ama duramaması
Kitabı kesinlikle öneriyorum. Bu kitaptan
Önce eğer okumadıysanız başka dilde aşkı da mutlaka okumanızı öneririm. Ama ama onu okumadan tek bunuda okuyabilirsiniz.