2024 19. kitabı
Okunma: 18 Ekim 2024 00:15
Bir polisiye sever olarak daha önce ne Tess Gerritsen ne de Agatha Christie okumadım. Yakın zamanda ikisine de başlamayı düşünüyordum ve açılışı bu kitapla yaptım. Kitap hakkında hiç bir bilgim yoktu bir kitap önerisinde karşıma çıktı konusu da ilgimi çekince başladım ve çok kısa bir sürede bitirdim. Öncelikle kitap, benim alışık olduğumdan çok farklı bir şekilde yazılmıştı. Hatta ilk 100 sayfası beni pek cezbetmedi de diyebilirim ancak devamında o kadar sardı ki elimden bırakamadım ve çok sevdim ancak 10 puan verecek kadar da değil. Konusuna gelecek olursak ; Kitap, Frankie ve Marc adlı dedektiflerin bir olay yerine gelmesi ile başlıyor. Taryn adındaki bir kızın intiharı söz konusu. Dedektiflerden Frankie, bir kadın ve 18 yaşında ikiz kızları var. Bundan mı sebep bilinmez bu kızın intihar ettiği bir türlü aklına yatmıyor telefonu da ortada olmayınca ortağı ile birlikte bu işin aslını astarını araştırmaya başlıyorlar. Ve ondan sonra 3 ay geriye gidiyoruz. Kitap, geçmiş zaman ve şimdiki zaman anlatımlarında yazılmış. Ayrıca üç farklı anlatıcısı var. Taryn, Jack ve Frankie. Jack, Taryn’in okuldaki “Talihsiz Aşklar” dersi veren Profesörü ve hatta kızın en sevdiği ve ona en çok destek olan hocası… Tabiki bu süreçte aralarında bir yakınlaşma olmasına da engel olamıyorlar. Ayrıca adamın evli olduğuna da değinmek durumundayım… Bu araştırma sürecindeyse dedektiflerin ortaya çıkardıkları profesörü işaret etmeye başlıyor ve oklar doğal olarak ona çevriliyor. Peki, gerçekten de katil o mu?? Beni Seç Tess Gerritsen
İnceleme
Beni SeçTess Gerritsen · Doğan Kitap · 20221,018 okunma