~küçük kasaba
~arkadaştan aşka
~geçmişin kalp kırıklıkları
♡ KONUSU
Travisin geçmişi pişmanlıklarla, yanlış tercihlerle ve yanlış bildiği bazı gerçeklerle dolu.. Yaşadığı kasabada polis şefi ve bir gün yoldan çıkan bir araba görüp gittiğinde kasabaya yeni gelen biriyle tanışıyor.. Haven..
Bitki delisi, neşe dolu , bir yere bağlı kalmadan yaşamaya çalışan Haven..
Tanıştıkları andan itibaren istemsiz birbirlerine çekim hissediyorlar ve karşı da koyamıyorlar tabi
♡ YORUMUM
TRAVİS sürekli ona sarılma ihtiyacı hissettim, çünkü ona karşı hislerim tamamen değişti ve yaşanan olayları onun da gözünden bakmamızı sağladı bu kitap.. ve çok kırıcıydı, o şekilde büyümek, gerçeklerinin değiştirilmesi, yaşadığı acı vs. her şey çok kalbime dokundu ve onu çok sevdim.. Son sayfalara doğru öğrendiği bir gerçek beni çok ağlattı mesela ve hem çok kötü hissettim hemde çok umut doluydu İyileştirici şeyler oldu ve çok mutluyum
Haven’ın yaşadığı zorlukları da okuduk geçmişindeki ama neşesi daha ön plandaydı ki iyi ki de öyle oldu çünkü Travis’in ne kadar ona ihtiyacı olduğunu anlamış olsak da Haven’ın da böyle bir bağa ihtiyacı varmış ve bunu güçlendirinen tarafın çoğu da Haven’ın iyileştirici bir gücünün olmasıydı bence
Sadece aralarındaki arkadaşlığı aşktan daha çok okuduk hani sonlarda her şey oldu bitti ve ben bazı randevularını, atışmalarını sksksks yani ilişkideki bazı genel şeyleri okumak istedim. O yüzden eksik hissettim ama yine de kalbime işledi