Cuma Bozkurt - 50+ Ücretsiz Kitap
Sevgili Kitap Dostları, Yazmak, benim için kendi içimdeki sessizliği kelimelere döküp evrene fısıldamak gibi bir yolculuk oldu hep. Bu yolculukta denemelerden romanlara, kişisel gelişimden şiire uzanan pek çok eser ortaya çıktı. Şimdi ise bu birikimi, hiçbir maddi beklenti olmaksızın, sadece okunması ve paylaşılması umuduyla sizlere sunuyorum. Kapsamlı arşivimde yer alan eserlerin türlere göre dağılımı: Aforizmalar: 3 Denemeler: 8 Kişisel Gelişim Kitapları: 16 Mektuplar: 1 Romanlar: 15 Spritüel Çalışmalar: 5 Öyküler: 2 Şiir Kitapları: 3 Kitaplarıma aşağıdaki platformlardan ücretsiz ulaşabilirsiniz: Tüm PDF'ler: Kitapları Online Okumak veya PDF Olarak İndirip Okumak İçin: Deneme (8 kitap): ↳ kitaptik.com/cumabozkurt?tab...cumabozkurt.com/kategori/denemeucretsizkitap.com.tr/kategori/deneme Kişisel Gelişim (16 kitap): ↳ kitaptik.com/cumabozkurt?tab...cumabozkurt.com/kategori/kisise...ucretsizkitap.com.tr/kategori/kisise... Mektup (1 kitap): ↳ kitaptik.com/cumabozkurt?tab...cumabozkurt.com/kategori/mektupucretsizkitap.com.tr/kategori/mektup Roman (15 kitap): ↳ kitaptik.com/cumabozkurt?tab...cumabozkurt.com/kategori/romanucretsizkitap.com.tr/kategori/roman Spritüel (Dini) (5 kitap): ↳ kitaptik.com/cumabozkurt?tab...cumabozkurt.com/kategori/spritu...ucretsizkitap.com.tr/kategori/spritu... Öykü (2 kitap): ↳ kitaptik.com/cumabozkurt?tab...cumabozkurt.com/kategori/oyku-h...ucretsizkitap.com.tr/kategori/oyku-h... Sözler - Aforizma (3 kitap): ↳ kitaptik.com/cumabozkurt?tab...cumabozkurt.com/kategori/sozler...ucretsizkitap.com.tr/kategori/sozler... Şiir (3 kitap): ↳ kitaptik.com/cumabozkurt?tab...cumabozkurt.com/kategori/siirucretsizkitap.com.tr/kategori/siir Bu satırlar size ulaştığında, umarım kelimelerin dünyasına bir kapı aralar. Eğer bu kitaplar hayatınıza küçücük bir anlam katarsa, en büyük "kazanç" bu olacaktır benim için. Destekleriniz ve paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Cuma Bozkurt Etiketler: pdf kitap indir, pdf kitap indir ücretsiz, pdf kitap indir bedava, pdf kitap indir mobil, pdf kitap indir yasal, pdf kitap indir hızlı, pdf kitap indir online, pdf kitap indir güvenli, pdf kitap indir android, pdf kitap indir iphone, pdf kitap indir türkçe, pdf kitap indir roman, pdf kitap indir ders, pdf kitap indir arşiv, pdf kitap indir full, pdf kitap indir arşiv, pdf kitap indir site, pdf kitap indir kütüphane, pdf kitap indir pdf, pdf kitap indir klasör, pdf kitap indir tarama, pdf kitap indir internet, pdf kitap indir 2024, pdf kitap indir güncel, pdf kitap indir hızlıca, pdf kitap indir popüler
13,3bin Gösterim
🤲🏻teşekkürler
Cuma Bozkurt
Iphone Kullanan Dostların Yapması Gerekenler: Yapmanız gerekenler oldukça basit. İlk adım olarak tarayıcınız üzerinden cumabozkurt.com adresine gidin ve istediğiniz kitabın bağlantısına tıklayın. "Oku" veya "İndir" butonuna bastığınızda sizi Google Play Store'a yönlendirecektir. Eğer Gmail hesabınızla giriş yapmamışsanız, öncelikle oturum açmanız gerekecek. Giriş yaptıktan sonra "Ücretsiz İndir" butonuna tıklayarak kitabı kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Tavsiyem, tüm kitapları önce kütüphanenize eklemenizdir. Daha sonra, Google Play Kitaplar ( apps.apple.com/tr/app/google-p... ) uygulamasını indirip Gmail hesabınızla giriş yapın. Böylece kütüphanenizdeki tüm kitapların okunmaya hazır olduğunu göreceksiniz.
Yüreğe dokunma niyeti taşıyan güzel hizmetiniz için gönül dolusu teşekkürler 🙋🏻‍♂️🙏🏻🍀✨
ben teşekkür ederim ilginiz için.
Çok teşekkür ederim hizmetiniz için