Tam dört kedim var. En son Şanslı'yı evlat edindiğim hâlde en çok ona bağlıyım. Sebebi de fotoğrafta gördüğünüz üzere ilk hâli ve son hâli... Kızımı paylaştığım için rahatsız olanlar, saçma sapan hakaret edenler ve eşcinsel yakıştırmasında bulunanlar, lütfen beni engelleyin. Zirâ siz saçma sapan mesajlar attığınız sürece ben sizi engelleyeceğim. 🙏
12 +1'leme
2.879 Gösterim
Öne Çıkan Yorum
eşcinsellikle ne alakası var ki bu durumun. Maşallah kediniz çok tatli
Hayvan sevgisi olmayanda insan sevgisi aramayın.. benim de iki tane kedim var erkek olanı sahiplendiğim de o da Şanslı gibi kötü durumdaydı şimdi pamuk gibi şu sözü asla unutmayın bütün hayvanlara yetemezsek bile hiçbir hayvanın kötü olmasının sebebi biz olmayacağız 👏💐
Bu yorum görüntülenemiyor
Kediler ve eşcinsellik alakaya gel diyorum usulca. 7 kediyle evini paylaşan bir birey olarak rahatsız olan varsa engelleyebilir, görmezden gelebilir hatta hesabını da kapatabilir düşüncesindeyim. İçinde hayvan sevgisi bulunmayanların varlığı ile gölge etmesi anlamsız.
Maaşallah çok iyi bakmışsınız🧿🧿 Ne çok dengesiz insan varmış hatsizler Benimde şanslı adında kedim vardı kayboldu 😔
Kedilerle olan yakınlığımız eleştiride bulunun erkek ilk önce kendi yaptıklarını eleştirmeli çünkü kalbinde iyi kalpli hayvan sevgisi olan çoka z insan var 😊
Şairin de dediği gibi insanları tanıdıkça hayvanları daha çok seviyorum.