Sorgulayan Biri
Amerikalı Gates Çifti bugüne kadar yaptığı bağış 30 milyar doları geçti.Afrika da ÖLÜMLERİ yarıya indirdi. Ama Ateist Oldukları için Cehennemde yanacaklarr Öyle mi... Sizce ???
Öne Çıkan Yorum
Asıl adaletsizlik çocukların öldürüldüğü, kadınların tecavüze uğradığı, babaların evladınının toprağına sarıldığı bu dünyanın bir ahireti, mahkemesi olmasaydı olurdu.
Çok güzel söylüyosun iyi hoş güzel sırf inanmak için inanıyorum deme we kuranda hiç öyle demiyo ( Nisa 56. Şüphesiz ayetlerimizi inkar edenleri gün gelecek bir ateşe sokacağız; onların derileri pişip acı duymaz hale geldikçe, derileri başka derilerle değiştiririz ki acıyı duysunlar!) Şuan ne düşünüyosunn dünyada müslüman olmayan milyonlarca insan var Allahın Adaletsizlik değil mi bu lütfen çok iyi düşün ?
Herşeyi konuştunuz ve kimse kimseye birşey katmadi, kimse kimseyi kendi inandığına inandiramadi, o zaman ne için tartışıyorsunuz anlamıyorum, arkadaş sizce demiş,içinizden verin geçin cevabı, emin olun sizin dediklerinizi Türkiye de onlarca kişiden duymuştur.. Madem inanmasını doğru yolu bulmasını istiyorsunuz.. Dua edin.. Taif te taslandiginda peygamberimiz Linc degil dua etmiştir..
Pardon ya valla bir dini terimdi değil mi .aboo diyim o zaman
Allah için esas olan kendisine inanılması ve şirk koşulmaması. Aslında İslama göre o insanları açlıkla imtihan eden de Hz. Allah tir. Yani Allahın ateist birinin açlığı yarı yarıya azaltmasına verdiği önem tabiki az. Çünkü Allah istese açlığı aynı dakika bitirebilir degil mi ? Bu kudret kendisin de mevcut. Yaradılış esaslarına göre Ona inandıktan sonra onun yolunda mallarımızla ve canlarımızla cihat etmeliyiz.
Önceki 4 yanıtı göster
Her neyse demem o ki kendi sadistliğinizi Allah'a mâl etmeyin. Bize Allah'ın verdiği nimetlerde fakirlerinde hakkı var. Eğer insanoğlu hakiki manada İslam'ı yaşarsa, paylaşir,fakiri doyurur, ırk ayrımı gözetmeksizin her yerde onu gören bir Rabbe inanır ve suçtan uzak bir hayat sürerse dünya zaten yaşanılası biryer oluverir. Ki zaten bu yardımları yapan insanlar dünyada mükâfatını alıyorlar. Aslında bilmeden İslamı yaşayan bu çiftin de İslam'la tanışmalarını çok arzu ederim :) iyi geceler dilerim, son olarak sorgulama yapmanız harika zaten dinimizinde ilk emri oku ve içinde pek cok ayette düşünmeye sevk eden net kısımlar var. Akat sorgulama tamamen tarafsız olmalı ki gerçek sonuca ulaşılsın değil mi ? Tekrar iyi geceler ve önyargısız sorgulamalar
Cehennemi cennete çeviren insanın. Başkasının vaddedilen cennetine ihtiyacı yoktur
Önceki 1 yanıtı göster
MİRZA aynen bence de herkes kendi cehennemini cennete çevirebilir.
6 yanıtı göster