Puan vermedi·208 syf.····Okunma: 24 Ekim 2024 14:06 İnsan yaşadıklarından veya başka yaşantıların tanıklığından edindiği tecrübelerle çoğu zaman kendine en doğru rotayı çizmeyi hedefler. Evlilik de tecrübelere ihtiyaç duyduğumuz bir hâl olduğuna göre kitabı okumak doğru rotayı çizmemize yardımcı olacaktır. Önemli bir karar olan evliliğin sürecini kısa sürede tamamlamak yanlış olur. Sürece yaymalı ki; insan önce kendini, eş adayını, eş adayının ailesini ve içinde yaşadıkları toplumun kültür birikimlerini tanıyabilsin. Evlilikte Sen ve Ben ayrılığı mı olacak yoksa Biz birlikteliği mi? Kitabın evlilik düşünen birçok kişiye ışık olacağını düşünüyorum. Evlendikten sonra okumayı düşünenlerin de yaşadıkları süreci daha iyi tahlil edebilmelerine olanak tanıyor. Böyle geldi böyle gider düşüncesinin yanlış olduğunu da vurgulamaktan kaçınmıyor. Örneklerle bezenmiş bu kitap evliliğinizde eşiniz ve sizin Kuzey Yıldızınızın aynı yönde mi yoksa farklı yönlerde mi olduğunu sorgulatarak ilişkiye bakışta başka bir pencere açıyor. Ben okurken çok keyif aldım. Sizlere de keyifli okumalar dilerim.