2024 102. kitabı
Okunma: 27 Ekim 2024 20:45
Hello !! Nasılsınız? Nasıl gidiyor hayat? Bende durumlar hâlâ ilk günkü gibi.. Ama bir şekilde nefes almaya devam ediyoruz. Elime aldığım Edens Serisinin dördüncü kitabı Jasper Vadisi elime gelmesiyle bitmesi bir olanlardan oldu!! Şahsen bence bu kitabı serinin en sevdiklerimden biri olarak not alabilirsiniz efenim. Hem Jasper'ın hem de Eloise Eden'in sinir olduğum birkaç kusuru vardı lâkin o kadar kusur herkeslerde olur diyelim. Diğer kitaplardan bilen bilir Eloise The Eden otelinin sahibi olmak istiyor ve bunun için ailesini var gücüyle ikna etmenin peşinde. Ta ki Vegas'ta olanlar Vegas'ta kalmayana kadar. Bir kez daha alkol tüm kötülüklerin anasıdır diyoruz. Çakır keyif oldukları bir Vegas gecesinde eniştesinin antrenörü ve yakın arkadaşı olan Jasper ile soluğu nöbeçi kiliside alır. Konu başlığı bilindik klasiklerden ama detaylar okuması güzel olan kısımlardı. Eloise'in evliliğini ailesinden saklamanın peşinde, Jasper ise üç ay boyunca evli rolü yapıp gitmesi gereken başka bir düğüne gitmenin peşinde. Kısaca win-win durumu yani.. Seriyi sevdim bence sizlerde seversiniz.. Son satırlarımı yazmadan sizler için şuracığa seri sıralamasını yıldızlarımla bırakayım da sevap kazanayım! 1. İndigo Dağı ️️️️️☆☆☆☆☆ 2. Juniper Tepesi ️️️️☆☆☆☆ 3. Garnet Ovası ️️☆☆ 4. Juniper Vadisi ️️️️️☆☆☆☆ Seriyi alın OKUYUN ve OKUTUN KitapRüyasından Sevgilerle
Jasper VadisiDevney Perry · Ren Kitap · 2024569 okunma