Edens Serisi 4. Kitap

Eylül 2024
Ren Kitap

2024 81. kitabı
Okunma: 01 Ekim 2024 08:33
Devney Perry / Jasper Vadisi Her kitabında Edens ailesinin farklı bir ferdi ile tanıştığımız #EdensSerisi nin dördüncü kitabı #JasperVadisi . Bu kitabında da Eloise ve Jasper’ı daha yakından tanıyoruz. Bu aileyi ve kasabayı çok seviyorum. Gerçekmiş gibi gidip onlarla yaşama isteği uyandırıyorlar. Eloise’in tüm hayatı boyunca tek hayali aile oteli olan The Eloise’e sahip olmaktı. Geçmişte yaptıklarının izini silmiş ve ailesine ne kadar sorumluluk sahibi olduğunu ispatlamak için çok çalışmıştı. Amacına ulaşmasına çok az kalmışken ise hayatının en büyük sorumsuzluğunu yapmıştı. Haftasonu için gittiği Las Vegas’ta alkolü fazla kaçırmış, o pervasızlıkla şapelde evlenmiş ve sabah uyandığında yanındaki adamla ilk şoku yaşamıştı. Evlenmesi bile büyük bir sorunken, evlendiği kişiyi ailesine açıklaması daha büyük bir sorundu. Kızkardeşinin evleneceği adamın en yakın arkadaşı olan Jasper, kasabaya yeni taşınmış ve kaçması zor olacak biriydi. Tek isteği bu düğünü feshetmekti ama bunun o kadar kolay olmadığı gibi bir de Jasper’in evlendiğini arkadaşından saklamaması olayları iyice karıştırmıştı. Jasper için hayat hep çok zor olmuştu. Ailesi ve eski karısı ile yaşadıkları peşini bırakmıyor, mesafe koysa da eski eşi arayarak hayatını zorlaştırıyordu. Şimdi de bir düğün davetiyesi göndermiş ve onu mutlaka beklediğini söylüyordu. İçinde bulunduğu durumda aklına bir çare gelir. Üç ay boyunca rol yapmalarını önerir. Böylelikle hem Eloise otelini kaybetmemiş olacak hem de Jasper eski eşinin düğününe evli bir adam olarak giderek gururunu kurtaracaktı. Ne kadar zor olabilirdi ki? İkisi de istediklerini elde edecek ve sonunda boşanacaklardı. Üç ay aynı evde rol yapmak başaramayacağı birşey değildi. Keyifli okumalar…
JASPER VADİSİ
2024 82. kitabı
Okunma: 15 Ekim 2024 19:01
Herkese Merhaba, Edens serisinin 4. Kitabı ile karşınzıdayım. Beklenti ile başlamadım, serinin devamı diye almıştım, hatta baya beğenmem diye okumaya başladım ama beni şaşırtı ve beğendim. Puan konusunda baya bir ikilem yaşadım, 6 mı? 7 mı? Diye. Sinirlendiğim bazı şeyler oldu baya hemde.... Bide allah aşkına kitabın orjinal ismi ‘’Jasper Vale’’ adamın ismi ve soyadı. Bizde neden jasper ovası diye cevrildik, gerçekten inanılır gibi değil yaa, adamın soyadını ova diye değiştirmek nedir ya .... Neden 6 puan? Derseniz. O olay beni aşırı rahatsız etti, bu kadar rahatsız etmeseydi 7 verirdim. Elosie gerçekten sevdim.. Konusuna gelirsek; Eloise Eden ve Jasper vale bir Vegas gecesinde sarhoş olduklarından sabahında kendilerini evli bulurlar. Ve ikisi bundan ne kadar kaçmaya calışsada kader onları biraaraya ve evliklerine devam etmek zorunda kalırlar. Eloise otelini almak için kabul eder, Jasper’da Üç ay boyunca rol yapıp, katılacağı bir düğünde ona eşlik etmesini rica eder. İlişkileri böyle başlar. Şimdi kitapda sadece Eloise sevdim ve asla seveceğimi düşünmemiştim. Hatta baya önyargılıydım kendisine.... ama tabiki kendisi saf ve yufka yürekli bir kızımız.. tüm puanım kendisine aslında , asla diper faktörler değil, kızın aşkını iliklerinize kadar hissediyorsunuz, ailesine olan bağımlılığı , bağımlılık yüzünden ailesi ne ister onu yapması, o yanlızğını filan baya güzeldi. Kitapta böyle mükemmel bir ailesi , her zaman destekleyen bir aile varmış gibi gözüküyor ama asla öyle değildi. Hatta anne ve babasından aşırı nefret ettim. Kızlara karşı bukadar güvensiz olduklarını baya bir hissettirdiler. Bide gizlice evlendiği için de kızdılar. Kız tek başına mücadele etti, ne abileri nede kız kardeşleri hiç ortalıkta yoktu. Kızı öyle yanlız bıraktılar. Hatta en sinir olduğum şey
1000k
Jasper VadisiDevney Perry · Ren Kitap · 2024569 okunma
Foster'a olan nefretim hala baki resmen dhwhdjejf
2024 182. kitabı
Jasper Vadisi - Devney Perry Herkese selam. Edens kardeşleri okumayı seviyorum en azından ilk iki kitapta sevmiştim. Gayet tadındaydı ilk iki kitap. Ama zaten Talia'nın kitabında Foster'a aşırı sinir olmuştum arkadaşı da ondan farksız değildi. İkisi de birbirinden beter. Foster, utanmasa Talia'ya senin için en yakın arkadaşınla evlendim diyebilecek yüzsüzlükte biri. Jasper ise cinsel hayatını eski karısına anlatabilecek kadar toksik biri. Gerisi klişe zaten. Jasperin sevgisini kabul etmemesi, sonradan kabullenmesi. Ben aile sahnelerini kardeşlerin sahnelerini daha çok seviyorum okuması çok keyifli oluyor ama bu kitapta neredeyse hiç yoktu. Kız kardeşleri evlenmiş onlardan habersiz abi olarak tepki vermeleri normal gayet ama Jasper buna bile karşı çıkıyor. Bu tavırdan sonra Knox'ta Griffin de geri çekildi ve ben ikisinin de kitabını okudum geri çekilmezlerdi. En azından sonradan Eloise ile konuşmalarını bekledim. Diyorum ya kardeşler ama konuşmadılar bile doğru düzgün. Seri okumayı seviyorum ama böyle ilk iki kitaptan sonra bozunca da üzülüyorum açıkçası.
2024 87. kitabı
Sürekli iç sesleri O benim karım. Bu evlilik sahte. O benim. Bir süre sonra bayıyor , sahte evlilik deyip boşanacağız deyip sürekli sex sahnesini okumak artık göz devirdim bir süre sonra , sadece jasper’ın geçmişi üzüzüydü onu güzel yazmış yazar onun dışında pek bir olayı da yoktu , çeviri zaten kötü akıyor bir şekilde ama artık seriye devam etmeyeceğim.
2025 65. kitabı
Okunma: 22 Ağustos 2025 00:41
kitaba eloise'den nefret ederek ve jasper'ı severek başladım, jesper'dan ölümüne nefret edip eloise'e acıyarak bitirdim. garibim resmen üvey evlat muamelesi gördü tüm kitap boyunca. bizim sevgi pıtırcığı eden ailemiz kızlarını resmen sildiler. evet hatası çok büyük, önceden de pek iyi izlenimler bırakmamıştı zaten, ama o kadar yalnızdı ki kitap boyunca ona üzülmekten bir hal oldum resmen. onu önceki kitaplardan hep saf, salak, pervasız sanıyordum ama kendi kitabında anladım ki bu kızın sorunu hayır diyememekmiş. başına ne geldiyse kalbinin temizliğinden geldi. bu son olay hariç tabi bunun sebebi onun salaklığı ve asıl jasper'ın pervasızlığıydı. ah jasper!! senden nasıl nefret ediyorum var ya (kızgın surat emojisi) kabul edelim önceki kitapta hepimize karizmatik gelmişti ama bir insanın karizmasının altında bu kadar mı çürük bir benlik olur! o kadar foster'a laf ettiniz oh olsun size kızlar dhchfhc . hayatımda bunun kadar ikili oynayan, ne istediğini bilmeyen bir insan görmedim. eloise'i hiç ama hiç hak etmedi. zavallı kız ömrünün tamamını sevdiğini bile zar zor kabullenen bir adamla geçirecek. ah eloise sana nasıl üzülüyorum bir bilsen. bir de kitabın saçmalığından bahsedelim biraz. tamam hadi konusunu kurgusunu geçtim, bundan önceki kitapta karakterlerin daha 100. sayfada hemen sevişmelerinden yakınmıştım ama bu kitapta daha 100. sayfaya gelmeden başladılar. ve kitabın sonuna kadar her sayfada yiyiştiler. bir de adam kıza meleğim diye hitap ediyor meleğim ne allah aşkına dhhchc. bu hitabı aslında severim ama jasper... sence işin ortasında meleğim diye hitap etmek oluyor mu?? 2 dkya eloise to abelard okuyacak sanki fjjcc. neyse, konusundan, jasper'dan ve çiftten nefret etmem bir yana (eloise değil, eloise ve jasper'dan) kitabın tek iyi yanı akıcı olmasıydı. bir de
2026 68. kitabı
Nedense bu kitap için beklentim baya düşüktü ama okurken keyif aldım. Önceki kitaba göre daha iyidi. Jasper başta sinir küpü vurdum duymaz bir tip gibiydi. Okuması sinir bozucuydu ama hikayesini öğrendikçe tavrına hak vermeye başladım. Eloise için düşünceleri başından itibaren güzeldi. Eloise için daha vurucu şeyler beklerdim ama günün sonunda muylu olması güzeldi. Sadece olaylar fazla kolay ve rahat yolunda girdi. Vurucu olabilecek kısımlarda baya yumuşak kalmıştı. Sonlara doğru yaşanan olay ise gerçekten sinir bozucuydu. Özellikle gündemde böyle şeyler varken, daha etkileyici ve darbe vurucuydu.
2025 47. kitabı
Eden serisin dördüncü kitabı aile otelini işleten Eloise'in ve bir önce ki kitaptan tanıdığımız Jasper'ın hikayesi. Las Vegas'a Foster'ın dövüşününde Talia'ya destek olmak için gidip sarhoşluğun da etkisi ile evlenen çiftimiz Montana'ya döndüklerinde pişmanlık içindedirler. Evliliği kimseye duyulmadan fes edemeyeyince başka bir anlaşmaya girerler ki aralarında büyük bir çekim vardır. Üç ay boyunca evli kalacaklar. Bu sayede Eloise oteline kavuşacak, Jasper ise eski karısının düğününe eşlikçisi olacaktır. Eloise'in naif ruhunu sevdim. Ailesini ne kadar severse sevsin tavırları Jasper'ın da dediği gibi hoş değildi. Buna rağmen Eden ailesi her zaman kenetlenmiş durumda. Sanırım en çok Eloise ile empati kurdum. Tüm duyguları bana geçti. Jasper tüm çekincelerine rağmen Eloise'e karşı olan tutumu çok iyiydi. Özellikle her yerde o benim karım değişi çok güzeldi. Eski karısı ve ailesi gerçekten sinir bozucuydu. Düğünde ki dans sahnesi ise sinirlerimi zıplattı. Seriyi seviyorum ve devamında olacakları da çok merak ediyorum. Jasper Vadisi Devney Perry
2024 102. kitabı
Okunma: 27 Ekim 2024 20:45
Hello !! Nasılsınız? Nasıl gidiyor hayat? Bende durumlar hâlâ ilk günkü gibi.. Ama bir şekilde nefes almaya devam ediyoruz. Elime aldığım Edens Serisinin dördüncü kitabı Jasper Vadisi elime gelmesiyle bitmesi bir olanlardan oldu!! Şahsen bence bu kitabı serinin en sevdiklerimden biri olarak not alabilirsiniz efenim. Hem Jasper'ın hem de Eloise Eden'in sinir olduğum birkaç kusuru vardı lâkin o kadar kusur herkeslerde olur diyelim. Diğer kitaplardan bilen bilir Eloise The Eden otelinin sahibi olmak istiyor ve bunun için ailesini var gücüyle ikna etmenin peşinde. Ta ki Vegas'ta olanlar Vegas'ta kalmayana kadar. Bir kez daha alkol tüm kötülüklerin anasıdır diyoruz. Çakır keyif oldukları bir Vegas gecesinde eniştesinin antrenörü ve yakın arkadaşı olan Jasper ile soluğu nöbeçi kiliside alır. Konu başlığı bilindik klasiklerden ama detaylar okuması güzel olan kısımlardı. Eloise'in evliliğini ailesinden saklamanın peşinde, Jasper ise üç ay boyunca evli rolü yapıp gitmesi gereken başka bir düğüne gitmenin peşinde. Kısaca win-win durumu yani.. Seriyi sevdim bence sizlerde seversiniz.. Son satırlarımı yazmadan sizler için şuracığa seri sıralamasını yıldızlarımla bırakayım da sevap kazanayım! 1. İndigo Dağı ️️️️️☆☆☆☆☆ 2. Juniper Tepesi ️️️️☆☆☆☆ 3. Garnet Ovası ️️☆☆ 4. Juniper Vadisi ️️️️️☆☆☆☆ Seriyi alın OKUYUN ve OKUTUN KitapRüyasından Sevgilerle
2024 155. kitabı
Okunma: 29 Kasım 2024 04:12
Serinin en güzel kitaplarından biriydi.cok beğendim keyifle okudum.tam kafa dagitmalik Bi kitaptı.jasper ve eloise harika bi çift oldular.yavas bi kitapti ama cok sevdim soyle yavasti asklari zamanla rayina oturdu. tavsiye ederim okuması keyifliydi
1000k
2024 90. kitabı
*Eloise *Jasper Bu ikili Mükemmel çiftimmm İkisinin de kendi içinde mücadele etmesi ve birbirlerine destek olmaları çok tatlıydı Ama bir gece herkesten gizli evlendikleri geceye kadar… Fosfer’ın Vegas’ta ki maçından sonra sarhoş olan Elosie kız kardeşi Lyla ile harika bir zaman geçirmişlerdi ve otele dönüşte ceketini kulüpte unuttuğunu fark ederek geri dönmeye çalıştığın da Jasper’ın onu getirdiğini gördü henüz otele dönmeye hazır olmadığı İçin onunla sohbet edip etrafta dolaşmaya başlamıştı tâki ikisinin de sarhoş olup pervasızca bir eğlence için o gece evlenene kadar. Herkesten gizli olan bu evlilik günün ilk ışıkları ile kendini ortaya çıkarmıştı artık çok geçti… Eloise bu zamana kadar ailesinin sahip olduğu otel için çok emek vermişti tek hayali oranın sahibi olmaktı ve bu yaptığı hareket kesinlikle onların gözünde sorumsuzluk olarak görüşecekti bu zamana kadar ailesinin güvenini ve bu işi yapabileceğini onlara göstermek için mücadele etmişti ama şimdi bir evlilik ? Oteli kaybetmesine sebep olur muydu ? Bir an önce boşanıp bu evlilikten kimseye söz etmeyecekti. Jasper ile anlaşıp bunu sır olarak saklayacak ve hemen boşanacaklardı. Jasper, Fosfer’ın antrenörü onu kaybetmek istemiyordu. Böyle hareket ettiği için üzgündü pişman mıydı ? Hayır sadece böyle olmasını istememişti. Bunu sır olarak saklayacağına söz vermişti ama Fosfer’dan daha fazla gizleyemezdi. En sonunda ona söylediğin de Eloıse’i hayal kırıklığına uğratmıştı. Ve eski karısından gelen davetiyeyi görüce. Eloıse’ye üç ay boyunca bu evlilik konusun da rol yapıp ona düğünde eşlik etmesini istemişti. Eloıse bu teklifin her iki taraf açısından mantıklı olabileceğini düşündü bir hata yapmıştı ama ailesine bunu isteyerek yaptığını düşündürüp sonrasında anlaşamadıkları İçin boşandıklarını söyleyebilirdi.

Devney PerryYazar · 8 kitap
Devney, kırktan fazla aşk romanıyla Amazon, Wall Street Journal ve USA Today'in 1 numaralı çok satan yazarıdır. On yıl boyunca teknoloji sektöründe çalıştıktan sonra, yazma tutkusunun peşinden gitmek için konferans görüşmelerini ve proje programlarını bıraktı. Montana'da doğup büyüdü ve şimdi eşi ve iki oğluyla Washington'da yaşıyor.