2024 119. kitabı
Okunma: 29 Ekim 2024 23:04
Dünya tehlikeli yağmurlar ile sınanırken bu sorunun çözümü için formül geliştiren Mustafa Hoca, eşinin formül için başka bir ülke tarafından kaçırıldığını öğrenir ve ekibimizin bu sefer yolu daha zordur. Hem formülü diğer ülkelere vermemek hem de eşini ve herkesi şaşırtan o kişiyi kurtarmak için Türk askeriyle birlik olurlar. Sanırım bu kitabın konusunu böyle özetleyebilirim. Döngü Serisi benim için zihnimi yormasın ama konusu farklı olsun, aile sıcaklığı hissedeyim ama okurken gerileyim türünde bir seriydi. İlk kitabın dilini ben aşırı basit bulmuştum. Bu kurguya yakışmadığını düşünmüştüm. İkinci kitapta yazarın bu konuda daha iyi bir noktada olduğunu söylemem lazım. Yine çok uzun bir kitap olmasa da hem duygular konusunda hem de aksiyon sahnelerinin anlatımı konusunda kendisini geliştirdiğini düşünüyorum. Hoşuma gitmeyen kısım (SPOİLER) kitabın sonunda ölen kişilerin biraz kimvurduya gitmeleri olabilir. O kısımdaki hüzün bence daha net yansıtılabilirdi. İlk kitapta ölen kişilere karşı bir şey hissetmemiştim ama bu kitapta o duygu çok daha net geçirilmişti okuyucuya. Konusu bence piyasadaki kitaplardan farklı ve güzel olduğu için şans verilebileceğini düşünüyorum. İyi okumalar♡
Döngü 2Çağatay Düz · Ren Kitap · 202466 okunma