2024 35. kitabı
Tarihin öne çıkmayan sayfalarında saklı kalan nice yiğit kahramanlar vardır adı kötü anılmış...Ancak mübarek ruhlarını Rahman'a teslim etmeleri gerekir gerçek kimliklerinin ortaya çıkması için... İşte en mühim şahsiyetlerden biridir #gavurmümin lakaplı #muminaksoy... "Ben kendime gavur dedirtinceye ve sokak ortasında suratıma tükürtünceye kadar size hizmet ettim." "... halamın ince dudaklarında bir acı gülümseyiş belirdi ve "Demek ki bu zamanlarda #gavurmümin olacaksın!"..."Olmayacağım halacığım, öyle görüneceğim! Mümin'in imanı şapkasında değil, kalbindedir....Halam bu sözlerim üzerine benim Müslümanlığımdan hiçbir zaman şüphe etmedi..."" #gavurmümin #muminaksoy #yaşaraksoy #yaşaraksoykitaplığı #okudumokuyun #okudumbitti #okudum #tarihokumaları #tarihnotlari #kitabım #bookstagram #kitaplardanalıntılar #kitapalıntıları #kitaparası #satırarası #okumagrubum #tavsiyekitap #kitapduskunu #kitaparkadaşlığı #oldbooks #kırmızıkediyayınları #kitapsever #kitabımdakitabım #farklıokumak #bugünneokudum #okuyananneler #okur #neokudum #iyikikitaplarvar #kitapligimdan
Gavur MüminYaşar Aksoy · Kırmızı Kedi Yayınevi · 202065 okunma