2024 101. kitabı
Okunma: 31 Ekim 2024 17:12
gerilim kitabı diye hevesle aldığım ama asla aradığımı bulamadığım bir kitap. açıkçası aldığıma pişman oldum bunun yerine beni tatmin edebilecek başka bir kitap alabilirdim. her zamanki gibi hiçbir şey bilmeden başladım kitaba ama merak ettiğim bir kitaptı özellikle filmi olduğunu görünce çok heveslenmiş ve izlemeden önce okumak istemiştim. ama keşke izleseymişim daha çok keyif alırdım gibi. evet kitap iyiydi ve akıcıydı da işten ve derslerden asla fırsat bulamıyor olmama rağmen her elime alışımda hızlı ilerlediğim bir kitap oldu ama ortalama kaldı benim için. en çok bir gerilim kitabından beklediklerimi bana yaşatamamış olması büyük hayal kırıklığı oldu bana. gerilimden ziyade gizem hakimdi kitaba ama bilmiyorum bazı yerlerde çok da sıkıldım, sonu da tatmin etmedi. Hannah ve Bailey ikilisinin gelişimini okumak hoştu başta umut yok gibi görünsede iyi bir anne kız ilişkisine sahip oldular. bir şans verilebilir belki seversiniz ama benim favorilerime giremedi maalesef ki.
Bana Söylediği Son ŞeyLaura Dave · Artemis Yayınları · 2024226 okunma
Kadın gayet hoş yazarken son çıkan kitaplar hep patlak olmaya başladı zaten 😬
gizem
bu yazardan okuduğum ilk kitaptı ama böyle de çok oluyor ya sonradan bozuyorlar maalesef🫠 kalemi güzeldi ama kurgu yeterince tatmin edici değildi bence çok eksik kalmış özellikle gerilim türünde bakıldığında