2024 84. kitabı
Merhaba kitap severler; Size çok sevdiğin yazar arkadaşımın deneme kitabıyla geldim. Tamamen motive amaçlı yazılıp, içeriğinde aşka,sevdaya,imkansıza, ayrılığa,siteme,hüzüne dair temalardan oluşuyor.Bazen anneye,bazen de babaya yazılan şiirlerle harmanlanan zaman zaman da kendisiyle konuşan ama en çok okuyana notlar bırakan evrensel bir bütünlüğe sahip bir nevi kendini açan samimi yazılarla karşılaştım. Hayatın içinden herkesin kendinden bir şeyler bulacağı,okurken yaralarımızı kanatırken o kayıp dünyayı eleştirirken,diğer taraftan da kendinizi motive ediceksiniz. Her ne kadar deneme amaçlı olarak yazılmış olsa da kişisel gelişim kitabı havası var.Oldukça akıcı bir dili olup,bir nevi zaman yolculuğuna çıkmış gibi hissediceksiniz. Şimdi sizlere altını çizdiğim alıntılarla veda ediceğim. #altınıçizdiklerim " MATEM Bir matemdi yalnızlığım. Hiç bir şiir yakışmadı dudaklarıma. Usulca fısıldadı adını dünya, Birbirine benzeyen her şeye zır varlığın, Diline dikte olan,gelişigüzel bir yalnızlığa aramağan, Gidişinle buz kesti yüreğim."... "OLMAYACAKTA Bana herkesin gördüğü gözle değil,kimselerin göremediği bir gözle bak isterdim.Güzel olanı herkes sever,sen beni kusurlarımla sev isterdim."... "BABACIĞIM Senden kaçmak için sığındım kapıda, Bir benzerine rastladım. Farklı gözüken aynılardınız! Vardınız lakin hep suretten ibarettiniz. Kursağımda bıraktığınız sofralarda, Gözlerimden akan boncuk tanelerine rağmen umurdamadınız"... "CANIM KENDİM Hayatın olağan hızında yalın ayak koşmaya çalışırken ayağına batan dikenlere rağmen yılmadan ilerlemeye çalıştın Defalarca aynı yerden yaralar aldın .Her düştüğünde daha güçlü kalkmasını öğrendin.Olur olmadık zamanlarda yokladı sen yaraların,alıştın"... Canım burcum, kalemin keskin okuyucun bol olur inşallah. Biz bu kitabı canım okuma arkadaşlarım Derya KÖSEDAĞ @seldaca.comments birlikte okuyup,aynı gün paylaşmaya karar verdik. Kitap , ve sevgiyle kalın... @butikokur_ @yazarburcutektas @40kitap_ #canımkendim #fundaileheryerdeoku #heryerdeoku#etamin #fyp#kitapoku #reklam#değil #benimkütüphanem #benimseçkilerim
2024 Okuma Raporları
Canım KendimBurcu Tektaş · 40 Kitap · 20238 okunma