Bu aralar elimde en uzun süre dolanan kitap oldu,baştan söylenmeli bazı şeyler...Aslında konu güzeldi başta.Görev gereği hop orada hop burada,dünyayı dolanan CIA Ajanı Switters.Bu ajanın hazırcevap büyükannesi Maestra,torunundan bir ricada bulunuyor ve beslediği papağanını doğal yaşam alanına bırakmasını istiyor.Switters yok diyor ama büyükannenin şantajıyla mecbur kalıyor.Ajan Switters yanında papağan ile göreve gidiyor.Papağanın başına gelenler bir taraftan,ajanın bir lanet sonucu tekerlekli sandalyeye bağlı kalması(ayakları yere değerse öleceğine inandırılıyor)diğer taraftan...Dili matrak,konusu enteresan,çeviri güzel.Ama son 150 sayfada pes ettim.510 sayfalık bu kitap bende buraya kadarmış.İstediğini söyleyebilen,sanki tüm kadın karakterlerin deli olduğu,aklı uçkurunda,üvey kardeşine hallenen bir pedofili...Kitap boyunca çok zeki bir ajan izlenimi verilmeye çalışılan karakterin bendeki kredisi bu kadar.Gerçekten çabaladm ama bitiremediğm 2.kitap olarak kenara kaldırdım.Halbuki zar zor sahaftan bulup bir iştahla okumaya başlamıştım.Son olarak puntoları inanılmaz küçük.Neyse,seven olur belki.