2024 75. kitabı
Doğduğundan beri korkunç bir armağan mı, bir lütuf mu, yoksa bir ceza mı olduğunu bir türlü çözemediği doğaüstü bir yeteneği vardı Rita'nın. Hiçbir duanın ya da müdahalenin önüne geçemeyeceği, onu durduramayacağı bir yetenekti bu üstelik. Travma geçirmiş tüm ruhları görüyor ve işitiyordu. Bazı ruhlar bunu farkına varmıyor, bazısı ise hayatta kalan yakınlarına mesaj iletmesini istiyorlardı. Bu onun için, midenizdeki bir ağırlık ya da uçurumun kenarından baktığınızda gelen o kalp atışı kadar güçlü ve eş değer bir histi. Bu kötücül yeteneği fotoğrafçılık becerileriye birleştirip adli tıp fotoğrafçısı olacaktı. İnsanlar onun fotoğrafçılık maharetiyle bir çok davayı çözdüğünü zannederken aslında bedenlerini terk eden ruhları görme yeteneği ile ipuçları edindiğini bilmiyorlardı... En son gönderildiği olay yerinde hayatını alt üst edecek bir vaka ile karşılaşacak, kurbanın ruhu ona musallat olacaktı. İntihar olarak kayıtlara geçmiş ve kapanması için sadece bir imzaya ihtiyacı olan dosyayı yeniden canlandırması gerekecekti. Çünkü öfkeli ve aceleci ruhun kendini temize çekmeye ve onu öldürenlerden intikamını almaya ihtiyacı vardı ve bunu başarana kadar Rita'yı yalnız bırakmayacaktı. Peki ya Rita ona musallat olan ruhun isteğini yerine getirebilecek ve onun sonsuz ışığa huzurla kavuşmasını sağlayabilecek miydi dersiniz? Merak ettiniz değil mi? O zaman devamı kitapta deme vaktim gelmiş demektir. Gerilim, polisye, korku ve doğaüstü unsurların muhteşem harmanı olan Deklanşör tavsiyemdir dostlarım. Ömrünüz kitaplarla dolsun
DeklanşörRamona Emerson · The Kitap Yayınları · 202480 okunma