Puan vermedi·211 syf.····Okunma: 04 Kasım 2024 13:11 Orhan Pamuk'un yazıyı ele alış biçimi çok hoşuma gittiği için başka kitaplarını da okumak istedim ve birkaç kitabını aldım bu kitap da onlardan biriydi
Cem'in (ana karakter) babası olmasına rağmen bir baba sevgisine hasret kalması başta beni çok üzmüştü çünkü çoğu evde sadece bir adam var ve adı baba
Cem'in yaşından büyük birini sevmesi çocuk aklıyla bunu yapması daha doğrusu böyle olması normal geldi ama daha çocuk denilen bir erkeğin kendinden büyük biriyle yatması (okuduğum şeyin yanlış olmasını dilerdim diyebilirim) Gülcihan'nın bunu yapmaya çalışması çok iğrenç geldi
Aynı zamanda babasına aşıktım oğluyla yattım cümlesi de
Oğlu denilen adamdan çocuğu olduğu iddiası da
Her şeyi geçtim Cem'in bir kadınla evlenip karısının daha önce biriyle yattığından haberinin olmaması karısını da başta kötü bir yoldan elde etmeye çalışması
Evet biraz mide bulandırıcı gibi
Belki de fazla
Bunları yasayanlar veyahut bu olaylara dolaylı veyahut doğrudan maruz kalanlar için bir tık normal gelebilir kitap
Yanlış anlaşılmasın kimseyi yargılamıyorum sadece kendi düşüncemi belirtiyorum ve benim düşüncem olayların olmasına engel veya tam tersi değil beni ilgilendiren bir durum değil zaten sadece o hissiyatı aldım kitaptan
Okunabilir bir kitap
Alışık olmadığım olay örgüsüne sahip bir kitaptı bu arada (bu kendim için not)
Burdan bu kitaptan çıkarabileceğim şeyler fazla aslında ama bu sefer çıkarım yapmayı tercih etmek istemiyorum
Keyifli okumalar dilerim sevgili okurlar
Sağlıkla kalın :)
K.K.Ü.20.53/4 Kasım 24 pazartesi