·320 syf.····Okunma: 13 Ekim 2024 00:34 Bu kitabı alır almaz okudum çünkü konusunu, bana hissettirdiği o yüksek aurayı seviyorum. İlk kitabın sonunda Elsa, boğulma tehlikesiyle karşı karşıya kalarak ve bununla beraber Aiden'in onunla olma sebebine dair çarpıcı bir gerçek öğrenmesiyle bitmişti.
Bu kitapta ise geçmişe adım adım yaklaşıp Aiden ile ilişkilerini farklı bir boyuta taşıdıklarını okuyoruz.
Aiden karakteri normal bir kişilik değil ama zaten Elsa da o kadar normal değil, tencere kapak misali. Birbirlerine karşı uyumları, o tutkuları falan gayet yerinde. Kitap normalde çok yetişkin içeriği sunuyor ama aslında geçmişin getirdiği sırlarla derinlik de katılmak amaçlanıyor. Travmayla birlikte intikam hırsıyla ve tam olarak bir amaç planlamasıyla büyütülen Aiden'in kendisine ve her şeye rağmen Elsa'yı kendi bildiğince koruyup anlamasını, ayrıca da sevmesini okumak hoşuma gidiyor. Elsa ise sırların ardında gerçeğin arayışında bir adanmışlıkla Aiden'in sınırlarında hayat bulmasını ve yine kendi usulünce sevmesini okuyoruz. İkilinin arasındaki aşk, masum bir aşk değil: Karanlık, yoğun ve bir kasırga misali. Onları okumak da beni heyecanlandırıyor. Bu tarzı seviyorsanız tavsiye ederim.