·376 syf.····Okunma: 18 Eylül 2024 11:47 Kapkaranlık Ormanda gerilim ve gizem dolu bir psikolojik gerilim romanıdır. Kitap, genç bir kadının bekarlığa veda partisi için uzak bir ormanda toplanan arkadaş grubunun başına gelen olayları anlatıyor. Romanın baş karakteri Leonora (Nora) yıllardır görüşmediği eski arkadaşının daveti üzerine, uzak ve ıssız bir cam evde düzenlenen bu partiye katılır. Ancak kısa süre sonra bu buluşmanın tuhaf atmosferi ve beklenmedik olaylar, Nora’yı hem geçmişiyle hem de ölümcül bir tehlikeyle yüzleşmeye zorlar.
Kitap boyunca Ware, okuru şaşırtıcı olay örgüsü ve yoğun bir atmosferle içine çeker. Gerilim dozu yüksek olan hikaye, sırlarla dolu geçmişin, karakterler arasındaki gergin ilişkilerin ve bir cinayetin merkezinde şekillenir. Ware’in güçlü kalemi ve gerilim yaratma yeteneği, “Kapkaranlık Ormanda”yı hızlı tempolu, sürükleyici bir okuma deneyimine dönüştürür. Psikolojik gerilim ve gizem türünde kitaplar seviyorsanız, bu roman sizi içine çekecek ve sonuna kadar heyecanla okumanızı sağlayacaktır.
Keyifli okumalar dilerim..