2024 53. kitabı
Herkese merhaba arkadaşlar sizlere İLKNUR ile okuduğum harika bir eserle geldim... Ve @kitaptanportre dostumun harika postu ile portakal çiçeği açtı profilim. İlk olarak kişisel gelişim zannettiğim bir kitap oldu ama okuyunca gerçekten çok şaşırdım diyebilirim isterseniz bir gün de isterse günlere yayarak okuyabileceğiniz harika bir eser. 33 farklı sohbet konusundan oluşmuş,her bölümde sizlere sorular ileten her birine ayrı cevaplar verdiren bir dili var... Üstelik dünya görüşü konusunda da farklı farklı yollar açan bir kitap oldu benim için. Geçmişten günümüze değişen toplum cesurca ama o kadar naif bir üslupla kalemden dökülmüş adeta sayfalarda can bulmuş. Sevgili yazarımız @erhankeklikk Bey'in çok yönlü kişiliği kaleminden can bulmuş adeta. Gerçek dünya ve maneviyatın böyle güzel işlenmesi her yiğidin harcı değil bence elinize aldığınızda evet ya bu konu bu tekdüze bir anlatım yerine her konuya farklı sorularla girilmesi ayri bir tat oldu benim için... Biraz konuşmaya ihtiyacım var benim ama kafamda derseniz muhakkak şans vermeniz gereken bir kitap... Benim enler rafında yerini aldı bile
Kafamda Sesler VarErhan Keklik · Nesil Yayınları · 2024111 okunma