2024 52. kitabı
Ah Bedri Ah Şimdi sizlere ne zaman bittin yahu kategorisinde bir kitap birakacağım hani okudukça sıkmayacak daha da okutacak şekilde bir kitap... Bedri sürekli baykuşları çağrıştırdı bana kitap gamdan kederden belki de... Sade ama sıcak bir kalemden dökülmüş çok sürükleyici en önemlisi ayna gibi bir kitap olmasaydı çok Güleycan var ve çok Bedri. Çoğumuz kıta kanaat zaten aynı şartlar altında... Şimdi geleyim hikayeye... Sıradan memur olan Bedri sevdiği karısı ve eşine hiç yetmez aslında yetemez.Etrafındaki herkes ise kıyasla daha iyi yaşamaktadır fakat Bedri 'nın hırkası gururdur Kenan 'ın yardımını da kabul etmez. Zaten zor şartlarda iken bir de yolsuzluk iddiaları ile hep birlikte tutuklanırlar fakat birtek Bedri kalır içerde elde ne kanıt ne de başka bir şey varken psikolojik baskı altında bir baykuş uçar Bedri'den artık o farklı biridir bir süre de göz hapsinde olunca artık onun için yeni bir döngü başlar 5 güzel dostu ile hani bizim simdilerde ölsün mü yaşasın mi diye tartıştığımız var ya yaşamaya başlar. Bir viranede... Eee böyle mi bitiyor derseniz hayır tabiki de Kenan yine yardım isteyecek ama Bedri'nin son sayfası vaay be dedirtecek dostlar. Ay çok sevdiğim bellidir zaten zor tuttum kendimi anlatırken İlkay Yurttaş'ın tavsiyesi ile kitaplığıma eklenen bu kitap için o kadar mutluyum ki... @kitaplardabulusanlar canım güzel kitap dostlarım iyi ki varsınız... Sevgili @emrebasar06 kaleminiz daim olsun keskinliği bir o kadar içtenliği geçti zaten bize
Gamsız BedriEmre Başar · Mythos Kitap Yayınları · 202419 okunma