2024 2. kitabı
Okunma: 25 Eylül 2024 00:39
Herkese merhaba yeni bir kitap ile karşınızdayım Popüler bir kitap olan Simyacı'yı herkesin tavsiyesi üzerine ben de okudum ve kısa sürede bitirdim. Kitabı biraz zor bitirdim. Hadi oku, bak herkes beğendi, belki sonu güzeldir diye diye okudum. Sona geldim, tam bir hayal kırıklığı. Bir tek bende mi böyle oldu anlamadım ki Kitabın ana düşüncesi yüreğinin sesini dinle, hiç pes etme vs. idi. Kişisel gelişim kitaplarının mantığında. Kitapta tamamlanmamış cümleler çok fazla var. Bundan dolayı biraz sinir oldum okurken Neyse kitap nedense çok ilgimi çekmedi. Bittikten sonra eee bu muydu dedirtti. Belki çok büyük bir beklentiye girdim ondan da olabilir. Toparlayacak olursam genel olarak kişisel gelişim kitabı ve felsefe karışık diyebilirim. Karakterin kişisel menkıbesini bulmasını anlatıyor. Bu tarz kitaplara ilgisi olanların severek okuyacaklarını düşünüyorum. Her kitap bize bir ders verir, bu kitapta da bir çok nasihat mevcut. Ben de bazı nasihatler aldım kitaptan ve hayatımda uygulayacağım. Bir sonraki kitapta görüşünceye dek kitapla ve sevgiyle kalın.
SimyacıPaulo Coelho · Can Yayınları · 2024246,5bin okunma