Vejetaryen - Kitap İnceleme
2024 20. kitabı
Okunma: 14 Kasım 2024 22:03
Vejetaryen Han Kang Nasıl, nasıl, nasıl? -Dünyadaki bütün ağaçlar kardeşim gibi- saçma sapan bir cümlenin bile sözde kitapseverler tarafından abartıldığı bir kitaptan bahsedeceğim size. Han KANG - “VEJETARYEN” Bu yazar nasıl Nobel Edebiyat Ödülünü almaya hak kazandı aklım almıyor gerçekten.İnternette tüm yorumları okumaya çalışıyorum ve okuduğum yorumlar o kadar yavan ve tekdüze ki… Sadece Nobel ödülü aldığı için yazar hakkında yazılan samimiyetsiz ve içi boş söylemler, nasıl Nobel ödülü aldığını anlamakta çok ama çok güçlük çektiğim bir yazar ve kitabı “Vejetaryen” Güzel başlayacak bir konuyu, saçma sapan bir adamın, baldızına olan saplantılı aşkı ve karakterin ablası ile olan duygusal uzaklığı ile mahvediyor yazar. Kitap okuma zevkinize saygı duyamam.Çünkü kötü bir kitabı sevdiğiniz halde size saygı duyarsam kendime çok büyük haksızlık etmiş olurum.Bu kitabı okumak tercihinizdir bir şey diyemem sadece. Vaktimi böyle bir kitap ile harcadığım için çok ama çok pişmanım.Uzun bi süre pohpohlanmış ve içi boş düşüncelerin yer aldığı,saçma sapan cinsel görüşlerin normalleştirildiği ve üstüne üstlük Nobel aldığı, bu tarz bir kitap okumak istemiyorum.
Kitap inceleme
VejetaryenHan Kang · April Yayıncılık · 20259,8bin okunma