2025 yılı okuma listesi oluşturma adına.
sayın/sevgili 1k uygulama kullanıcıları, 2025 yılında ağırlıklı olarak tarih konulu kitaplar okumayı düşünüyorum.. bu konu üzerinde okumayı düşündüğüm belli başlı kitaplar var.. bu iletimi gören 1k uygulama kullanıcılarından da şu konu üzerinde ricam var; okumayı düşündüğüm belli başlı kitaplar haricinde 2025 yılı okuma listemin şekillenmesine yardımcı olmanız amacıyla özellikle 19. yüzyılın ikinci yarısından 20. yüzyılın ikinci yarısına dek ağırlıklı olarak okunulması gerektiğini düşündüğünüz, okuyup beğendiğiniz, okumayı düşündüğünüz tarih konulu kitapları, kitapların yazarlarını buraya yorum olarak ya da bana mesaj olarak atarsanız sevinirim.. (öncelikli olarak ıslahat fermanı döneminden osmanlı devletinin yıkılışına kadar olan döneme dair, osmanlı devletinin yıkılışı sonrası döneme dair, 1923-1950 arası döneme dair kitaplar olursa sevinirim.. alt başlığı pek de mühim değil.. öncelik, bu az önce yazdığım dönemler olsun yeterli.. politik, kültürel, sanatsal, ekonomik.. hiç fark etmez..) bu konu özelinde bana yardımcı olanlara/olmaya çalışanlara, fikir verenlere, bu iletimi -bana yardımcı olacaklara, olması muhtemel kişilere iletmek amacıyla- daha çok kişiye ulaştıranlara, daha çok kişinin görmesini sağlayanlara ayrı ayrı çok teşekkürler.. saygılar.. herkese iyi okumalar..
Tarih