Hemen yapalım -Favori 5 kitabım; 1- Cam ŞatoCam Şato serisi 2- Kargalar MeclisiKargalar Meclisi serisi 3- Hilal Şehir - Toprak ve Kan HanesiHilal Şehir - Toprak ve Kan Hanesi serisi 4- CinderCinder serisi 5- Âşık Erkekler Kitap KulübüÂşık Erkekler Kitap Kulübü serisi - Okuma listemdeki 4 kitap; 1- Locke Lamora'nın YalanlarıLocke Lamora'nın Yalanları serisi 2- Sissoylu - Son İmparatorlukSissoylu - Son İmparatorluk serisi 3- Yüzüklerin Efendisi (Tek Cilt)Yüzüklerin Efendisi (Tek Cilt) 4- Kapılar KitabıKapılar Kitabı - önermekten vazgeçmeyeceğim 3 kitap; 1- Cam ŞatoCam Şato serisi 2- Şeytanla AnlaşmaŞeytanla Anlaşma 3- Tuz ve Keder EviTuz ve Keder Evi -En son okuduğum ve 10 puan verdiğim 2 kitap; 1- Gökyüzü ve Nefes HanesiGökyüzü ve Nefes Hanesi 2- Şeytanla AnlaşmaŞeytanla Anlaşma -Şuanda okuduğum 1 kitap; Aslında şuan bir kitaba başlamadım ama başlayacağım için Alev ve Gölge Hanesi (Bryce Ve Hunt Hikayesiyle)Alev ve Gölge Hanesi (Bryce Ve Hunt Hikayesiyle) diyeyim
Gönderi kullanım dışı
·8 alıntı·
1 +1'leme
2.699 Gösterim
Bu yorum görüntülenemiyor
Selamlar, Alev ve Gölge Hanesi (Bryce Ve Hunt Hikayesiyle)Alev ve Gölge Hanesi (Bryce Ve Hunt Hikayesiyle) Alev ve Gölge Hanesi (Ember ve Randall Hikayesiyle)Alev ve Gölge Hanesi (Ember ve Randall Hikayesiyle) Hilal Şehri 3. Kitapta iki ayrı baskı var. İki farklı çift üzerinden mi konular anlatılıyor? Bilginiz var mı?
Azriel
Selam, ikisi de aynı fakat sonlarında ek bir bölüm var o bölümler iki ayrı çift üzerinden olduğu icin iki baskı olarak eklenmiş. Birisinde Bryce ve Hunter ek hikayesi diğerinde ember ve randall hikayesi var
Bu yorum görüntülenemiyor