2024 305. kitabı
KAFES Herkese Merhabalar... Sizlere harika bir kitap ile geldim. Okurken sizi soluksuz bırakacak nasıl yani ? Neden ? Aaa yok artık dedirtecek ve son sayfalara doğru hızla götürecek bir kitap okumaya ne dersiniz ? Betül Alabeyli ile tanışın. Kabadayı masasında yer alan bir kadın o... Yüreği mert ,dili keskin. Oğullarına hasret Rabia Alabeyli'nin kızı... Ateşlere atılan geleceğin kabadayısı Tunç Alabeyli'nin kardeşi... Ölmeden adeta ölen Yusuf Alabeyli'nin ablası... O Kılıç Alabeyli'nin kızıydı abisinin ölümü ardından eline silah alan (hiç can almak istemese de ) dimdik duran. Kardeşi için her şeyi yapabilecek olan. Babasına yapılanı sineye çekmeyecek yapanları bulup cezasını vermek için de bir an düşünmeyecek Betül Alabeyli... Fersah ile tanışın Alabeyli'lerin gizli silahı fedaisi... Kılıç Alabeyli sadece kabadayı masasında olanların bildiği bir yerde vurulur. Bu kalleşliktir bunun açığa çıkması ve içeride ki hainin bulunması gerekir. Kısa süre sonra Fersah çıkıp gelir ben Kılıç beyin gözün kulağıyım der. Betül bu hemen inanır mı? Peki Kılıç bey bunu düşünmez olur mu? Onlardan olduğunu ispatlatacak delil elindedir. Şimdi birbirine güven duyup haini birlikte bulma zamanıdır. Bulmak için de zor zamanlar zor bir sınav onları bekler ... Ahhh Tunç ve Deva onlara ait kısımlar beni öyle bir etkiledi ki anlatamam... Kavuşmayı bilmemek üzerine birbirlerine o kadar yakınken bir o kadar da uzak durmak zorunda olan canım çift ben sizi öyle çok sevdim ki okurken adeta sizin aşkınızı ilmek ilmek hissettim.. Geçmişe doğru yolculuk yapıp satırlarda sizinle buluşmak harikaydı... Kitabin devamı tez çıkar inşallah zira deli gibi merak ediyorum. Aradığım bazı cevaplar var bunları bulmak istiyorum.
KafesLaviniapiaf · Lolla Yayınları · 202417 okunma