2024 86. kitabı
"Bazen hayat bir ıslık çalar ve sen bu ıslığa döner bakarsın. O ıslık senin dikkatini çekerek hayatına yön vermen, harekete geçmen ya da durman, sakın kalman, düşünmen, fark etmen içindir. Bazense o ıslık beyninin içinde öyle bir yankılanmaya neden olur ki hayatının altı üstüne gelir. Elbette bu da sebepsiz değildir. Daha önce defalarca yapılan uyarıları dikkate almadığın, görmediğin, görmezden geldiğin için bu zorunlu bir durumdur. Yaşanılması kaçınılmazdır." Bazen hayatın bu zorlu yollarında onca kalabalığın içinde yardım için sessiz çığlıklar atarsanız ama çok yakınınızda olan sevdikleriniz bile sesinizi duymaz. Kendinizi çaresiz, umutsuz ve yorgun hissedersiniz. Hiç kimsenin hayatı mükemmel değildir ama o an tek kusurlu yaşamın kendinizinki olduğunu düşünürsünüz. Böyle zamanları yaşamadım diyen yoktur sanırım. Bunun nedenini de kişiden kişiye değişir, belki bir kayıp, belki terk ediliş, belki de bir hastalık... Life Coach ve NLP Master Trainer olan #FıratÇakır yakın geçmişte yaşadığı sağlık problemi ile hayatının düzeni bozulmuş ve bir yılda yaşadığı zorlukları gözden geçirerek, deneyimlerini #Islık kitabında sevenleri ile paylaşmış. Bir sabah kulak çınlaması ile başlayan rahatsızlığı dayanılmaz boyuta gelince işine ara verip evini değiştirmek zorunda kalmış, tükendiğini hissederek umudunu da kaybetmiş. Rahatsızlığı için odyologlardan tıbben yapılabilecek bir şey yok sözünü duyunca da pes etmemiş, bu konuda araştırma yaparak beslenme, arınma metotları, enerji ve hipnoz çalışmaları, zikir ve dua ile iyileşme sürecini tamamlamış. Kendini iyileştirme konusunda da kendine Dr. Joe Dispenza'yı örnek almış. Araştırmalardan yaptığı en önemli çıkarım ise geçmişte yaşanan ve bizleri içten derinden etkileyen yaraların ileride sağlık problemi olarak tekrar karşımıza çıktığıdır. Geçmişimizi şifalandırırsak, geleceğimize sağlık aktarımı yapacaktır. Kitabın son sayfalarında çakra döngü hesaplaması, karma temizleme, enerji merkezlerini anlama ve şifalandırma konuları da ayrıntılı olarak ele alınmıştır. Melis Ünler nın #harflerleokuyoruz etkinliği için bu ay seçimim samimi ve içten anlatımı ile Fırat Çakır dan Islık kitabı oldu. @nemesiskitap @firatcakircom
IslıkFırat Çakır · Nemesis Kitap · 202424 okunma