2024 99. kitabı
Sahi, aşk neydi sevgili okuyucum? Kalbimizin en derin köşelerinde hissettiğimiz, her an bizi hayata bağlayan o duygu neydi? Aşk, bir insanın başka birine duyduğu derin sevgi ve bağlılık mıydı sadece? Yoksa içinde fırtınalar koparan, ruhumuzu sarsan, bazen bizi en yüksek zirvelere çıkaran, bazen de en derin çukurlara iten bir güç müydü? 𝔾İ𝕋𝕄𝔼 Gençlik aşkı deyip geçsekte ,üniversitede karşıdan gördüğü Seher ,Kenan 'ın içinde kopan fırtınalara sebepti. Unutulması gerekiyordu bu aşkın ,biliyordu Kenan. Fakat içindeki ateşi de gittiği yere götürüyordu . Ne tesadüftür ki kader ikinci kez onları karşılaştırmıştı.Bu kez başka olacaktı. Umutları ,hayalleri , gelecekle ilgili planları vardı ,mutluydular. Yoksa ,verilen sözler ,yaşanan güzel anlar ,paylaşılan mutluluk....Hepsi sahte miydi ? Bir vedaya değmez miydi yaşananlar ? Bazı aşklar yürekte bir ömür yer eder .İşte böyleydi Kenan 'ın sevdası .Şahidi de arkadaşı Mehmet oldu . Anlatıcı ,bu sevda üzerinden bizlere dersler verirken ,Kenan ve Seher'in sevdasını unutulmaz kılan yine arkadaşı Mehmet olacaktı .Bu aşka yazılan şiirler de Seher'e Veda adı ile bizlere miras kalacaktı . Sade ve içten bir anlatımla okuduğum buruk aşk hikayesinden eminim ki,, herkesin payına düşen dersler vardır .Tavsiyemdir canlar
GitmeAbdulkadir Aktaş · İkinci Adam Yayınları · 202418 okunma