2024 110. kitabı
Okunma: 22 Kasım 2024 20:20
Helloooo Bu dönem nerde bir new adult, young adult, romcom, romance kurgu var hepsine dört elle sarılmış durumdayım. Bu Defa Sahiden kitabı da onlardan biri. Bu tür kurgu sevgimiz yanında Asya sevgimiz de sorgulanamaz tabii.. Eliza Lin ailesi ile beraber Amerika'dan Pekin'e taşınır. İçine kapanık karakteriyle hem yeni şehrine hem de yeni okuluna alışmaya çalışır kş bu da çok kolay olmaz.. Dersi için yazdığı kompozisyon sosyal medyada trend topic olunca bir an da insanların dikkatini çeker. Kompozisyonda yaşadığı ama gerçekte yaşamadığı aşkı dolu dolu yazınca ve etrafındaki insanlar bu aşkın kim olduğunu araştırmaya başlayınca ipin ucu kaçar. Hem hikayesi için hem de hayallerine ulaşmak içşn hemen bir sevgili arayışına girer. Komşusu, aynı zamanda sınıfının gözbebeği olan ünlü bir film yıldızı Caz Song ile yolları sahte sevgili planı ile kesişiyor. Plan basit! Eliza, Caz için üniversiteye başvuru mektuplarını yazacak, Caz'da hikayede ki adamın gerçek olduğunu herkeslere inandırmaya çalışacak! İzlediğimiz o caanım k-dramlar tadında okuması eğlenceli ve keyifli bir kitaptı. Gönül isterdi ki sayfa sayısı biraz daha fazla olsun ama bunada şükür hiç yoktan iyidir. Benim gibi uzakdoğu kurgularını seviyorsanız ve kitap olarakta okumak istiyorsanız, zaman aranan kan bu kitap! Mutlaka alın OKUYUN ve OKUTUN KitapRüyasından Sevgilerle
Kitap Yorumu
Bu Defa SahidenAnn Liang · Olimpos Yayınları · 2024210 okunma