İmam hatip mezunu ve İlahiyat öğrencisiyim. Belkide kitabın içinde ki ayet ve hadisleri daha önce defalarca kere hocalarımdan duydum sohbetlerde vaazlarda dinledim. Ama Soner Duman hoca öyle bir yazmış ki aynı ayetler ve hadislerle çok başka güzel dokundu hayatıma. İlk başladığımda yarım bırakmıştım kitabı demek doğru zamanı varmış dedim. Manevi yaşantımda bişeyler yolunda gitmezken tekrar aldım elime ve benim yoluma ışık oldu. Soner hocamın öyle bir kalemi var ki kitap elinizde okurken okuyor gibi olmuyorsunuz. Sanki karşınızda oturmuş, gözlerinizin içine bakmış, derdinizi anlamış bir çay söylemiş, size öğüt veren bir ağabey bir baba gibi. Fakültede sevdiğim bi hocam: Herkes belki akademisyen olur da hoca olmak zor demişti. Soner Hoca bunu başarmış. Kendisiyle hiç muhabbetim yok sosyal medya dışında da hiç görmedim kendisini ama bir kitabı ile benim hocam oldu. Şimdi arkadaşlarımın doğum günlerinde, özel günlerde, hatta okulda ki hocalarıma dahi alıp hediye ettiğim bir kitap. Okulda ki hocaya da alınır mı diyeceksiniz belki. Bazen bildiklerinizi birisinin hatırlatmasına ihtiyaçınız vardır. Allah hocamızın ilmini artırsın. Doğru yolundan ayırmasın. Sesini gür, sözünü anlaşılır eylesin ki daha çok kalplere Rabbimizin ve Efendimiz (s.a.v) 'in sevgisini en doğru şekilde işleye bilsin. Bizleri de onları örnek alıp onların yolundan giden taleblerden etsin. Amin
zeyneب...Bir İmtihandır DünyaSoner Duman