2024 56. kitabı
Okunma: 10 Eylül 2024 00:37
İkinci kitabın sonunda Orion İblis Kralı olmuş ve bunun sonucunda Rowan'ı Dikenler Şehrinden kovmuştu. Bu kitapta, Rowan'in fanilerden intikam almak isteyen Orion'u durdurmak ve kendi intikamını da ondan alabilmek için planlar yapmasını ve bu uğurda mücadele vermesini okuyoruz. Bu seriyi öyle çok sevememiştim ama hakkıyla bitirmek istedim. Bu kitap biraz daha sonuç odaklı olduğundan hem olaylar hem de duygular yönünden biraz daha iyiydi, bunu kabul edebilirim. Rowan, Orion'u tahttan indirmek ve kraliçe olabilmek için sırasıyla düello başlatıyor. Orion'un ise kendi planları var. Rowan'a karşı duygularını daha fazla açığa vururken kendi amaçları konusunda da farklı planları kabul edebilecek kıvama geliyor. Daha fazla anlayış ve daha fazla sevgi... . Rowan'ın kimseye güvenmem havasında birilerine güvenmesi okumak komikti ama neyse ki biraz daha akıllanmış da bir şeyleri çözümlemede iyi olabilmiş. Orion ile yakınlaşmalı sahneleri güzeldi ve en sonunda bazı şeylerin tatlıya bağlabilmesi hoşuma gitti. En sonunda ekstra bir konudan bahsedilmiş ya yan kitap çıkararak ya da kitap bitirmek konusunda yazarın farklı bir anlayışı var.. Bu seriyi okuyup okumamak size kalmış.
Yılanlar BahçesiC.N. Crawford · Olimpos Yayınları · 2024317 okunma