Dikenler Şehri Serisi 3. Kitap

C.N. Crawford
Bir zamanlar Orion'la sevgiliydik. Ama sonra iblis kral kalbimi kırmış ve beni Dikenler Şehri'nden kovarak ölümlüler dünyasına sürgüne göndermişti. Şimdiyse, hem ondan intikam almak hem de dünyayı kurtarmak için planlar yapıyordum. Orion tüm fânilerden intikam almak istiyordu. Tacını çalabilirsem kan dökülmesini engelleyebilirdim. Tek yapmam gereken bir dizi düelloda onu yenmek ve tanrılar tarafından seçilmiş bir kraliçe olduğumu kanıtlamaktı. Dikenler Şehri'ne döndüğümde Orion birbiri ardına özürler dileyip cazibesini kullanarak beni baştan çıkarmaya kararlıydı. Fakat gerçek şu ki ona karşı koymak benim için hep çok zor olmuştu. Dikenler Şehri'nde hiçbir şey göründüğü gibi değildi, kime güvenip kime güvenemeyeceğimi anlamak benim için buradaki en önemli sınavdı. Çünkü en ufak bir yanlış kararda ellerime binlerce fâninin kanı bulaşacaktı.
Tahmini Okuma Süresi: 8 sa. 50 dk.Sayfa Sayısı: 312Basım Tarihi: Mart 2024İlk Yayın Tarihi: 13 Haziran 2022Yayınevi: Olimpos YayınlarıOrijinal Adı: Garden of Serpents, (The Demon Queen Trials #3)
ISBN: 9786256411128Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

336 syf.
Puan vermedi
Bir zamanlar Orion ve Rowan'ın arasında bir çekim olurken şimdiyse taht için ölümüne savaşan düşman olmuşlardır. Ve Orion bu taht savaşı içinse Rowan'ı Dikenli Şehir'den kovdu onu ölümlü dünyaya sürdü. Şimdiyse ondan intikam almaya hazırlanırken bir yanda da dünyayı kurtarmak için planlar yapıyor. Orion geçmişinden dolayı tüm ölümlülerden intikam almak istiyor. Onun kral tacını çalarsa dökülen kanı durdurabilecek tek kişi Rowan'dır. Ve tek yapması gereken, tanrıların onu kraliçe olarak seçildigini kanıtlamak ve Orion bir dizi denemede yemesi gerekiyor. Ama Orion özür dileyerek ve yakışıklı çekiciliğiyle Rowan'ı baştan çıkarmaya ve etkisiz hâle getirmeye kararlı görünüyor. Bakalım neler olacak.
Garden of Serpents
Garden of SerpentsC.N. Crawford · Corey Press · 2022196 okunma
312 syf.
6/10 puan verdi
Yılanlar Bahçesi
Herkese Merhaba, Dikenler şehri serinin son kitabı da bittirdik. Kitaba kaldığımız yerden devam edıyoruz. Serinin ilk iki kıtaabını ben beğenmemiştim. Benlik bir seri olmadığını belirtmiştim. Ama sonuda getirdik. 3. kitap bence diğer ikisinden bir tık daha iyidi. Olaylardan daha çok başrollerin arasında duygu yoğunluğu beni etkıleyen şeylerden biridir. İlk ilki kitapta bunlar yoktu. Saçma sapan bir dost-düşman gibi bir şey okuduk. Neyse bu kitapta başrolleri arasındkai duyguları toparlamış yazar. Ondan bir tık okunur oldu benim için.. gerçekler ortaya cıkıyor, işte savaşlar fılan, ihanet edenler ortaya cıkıyor... çokta şaşırmadığım bir son ile bittiyor. Ama ben malesef sonunu hiç beğenmedim. 13 yıl sonrası yazmış, onuda kıtap bıttıyor gibi değilde devamı varmış gibi bittirmiş. Anlamsız bir son yazmış. Hiç beğenmedim. Yani kısaca benden bu seriye tavsiye gelmez. Genel olarak sevildi ben sevmedim. Yazarın bende bir kitabı daha var onu da okuyup, yazarla vedalaşacağım gibi....
Yılanlar BahçesiC.N. Crawford · Olimpos Yayınları · 2024196 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.