Puan vermedi·320 syf.····Okunma: 29 Kasım 2024 15:08 Selamlar. Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Ben bu aralar çapraz okumalarla devam ediyorum çünkü hepinizin de bildiği üzere #istanbulkitapfuarı bittiğinden beri yayınevleri şahane kitaplar çıkarıyor ve ben hepsini çok merak ettiğim için yetişmeye çalışıyorum. Neyseki çapraz okuma ile sorunum olmadığı için tüm kitaplara yetişebileceğimi düşünüyorum. Bu aralar hep uzun soluklu kitaplar okuduğum için araya hızlı ilerleyen kitaplardan birini almak istedim. Gerçi kitaba bir bakayım diye elime aldım ama bir baktım bitirmişim. Geçmiş travmalar, küçük kasaba hikayesi, minik bir yeniden kavuşma.. Kitabı hızla bitirebilmem için tüm içeriklere sahipti diyebilirim. Zaten #smalltown benim en sevdiğim #trope olabilir. Araya katılan #sportromance ise resmen benim için kitabın bonus kısmıydı. Hızlıca okunan,yormadan ilerleyen bir kurgusu vardı. Benim içinde soluklanma donemi oldu. Sizlere birazda konusundan bahsedeyim.
Ronan çok iyi bir NFL oyun kurucusudur. Lakin geçirdiği bir kaza ve nişanlısını kaybetmesi ile hayatı tamamen karışmıştır. Her şeyden uzaklaştı yani içine kapandığı bu dönemde kafasını dağıtmak üzere gittiği ve arkadaşının onun için planladığım partide olan biten herşeyi geri plana atacağı bir an olsun diye tek gecelik bir ilişki yaşıyor. Nova ise bir görev için o partide bulunuyor. Ayrıca kendisi eski bir güzellik kraliçesi! İkilimizin tek gece olarak gördüğü ilişki yıllar sonra kızımızın annesini kaybettikten sonra döndüğü Teksas'ta karşılaşmaları ile devam ediyor. Taşındığı an yaşadığı bir sürü tesadüf ile hiç beklemediği anda Ronan ile karşılaşıyor. Lakin bu karşılaşma sadece bir başlangıç. Neden mi? Çünkü artık birde beraber çalışma durumları var. Ayrıca birde ikisinin işine yaracak bir #sahteilişki başlıyor aralarında.. Sonra mı? Sonrası bolca tatlı, eğlenceli bir hikaye ve daha fazlası için kitaba göz atmanızı tavsiye ediyorum.