2024 114. kitabı
Okunma: 30 Kasım 2024 11:59
Helloo Nasılsınız bakalım? Nasıl gidiyor hayat? Her zaman olduğu gibi yine yeniden kitaplara sığındık mı? Beni sorarsanız ben tamamen kitaplara kucak açmış durumdayım. Bundan da çokça memnunum. İşte tek sorunum maşallah dediğimin hayal kırıklığı olması onuda halledeceğizz inşallah Kitabın konusuna hiç girmeyeceğim zira o kadar gereksiz ve baştan sona kadar öyle sevimsiz iki karakter okudum ki, onları ve saçma hallerinin yazıp enerjimi düşürmek istemiyorum. Kitabı bitirmeme neden olan tek şey canımmm Dante, Tristan ve hanımlarının kitapta olmuş olması. Düşünün o hanımları bile bu kitapta gördüğüme sevindim. Çünkü denize düşen yılana sarılır, çünkü beterin beteriyle bu kitapla karşılaştık. Çünkü onlar kötünün iyisi.. Seriyi iyi kötü çirkin bir şekil seviyor ve okuyorum, çıkacak sonraki kitapla seriye devam edeceğim. Kendimize işkence etmek adettendir.. Bu serinin (nazar boncuğu) olsun. Yırtıcı Azrail İmparator (kalp ben) Cellat İlk üç kitap alın OKUYUN ve OKUTUN Bu kitabı ise sadece serinin selameti açısından alınır okunur ama sevilme ihtimali bence yok. Yinede tabi siz bilirsiniz.. Karar sizin, o zaman KitapRüyasından Sevgilerle
Kitap Yorumu
CellatRuNyx · Martı Yayınları · 2024464 okunma