2024 68. kitabı
İkinci şans hikâyesi arayışında olanlar varsa bu yorum sizin için geliyor. Braxton ve Maddox küçüklüklerinden beri en yakın arkadaştır. On sekiz yaşlarına geldiklerinde Braxton'ın babası bir çeşit geleceğini koruma içgüdüsüyle ararlarının açılmasına neden olur. Aradan geçen sekiz yılın ardından artık her ikiside büyümüş ve farklı düşüncelere sahiptir. Belki o kadar da hızlı gitmesek iyi olur. Düşünceleri bir bakıma hâlâ eski dostluklarını ararlar. Yirmi altı yaşına geldiklerinde bu kez bir anlaşmaya varmaya karar verirler. Üç ay sürecek sahte bir ilişki yaşayacaklardır. Eğer bir tarafta olmak zorunda kalsaydık bu kitapta Maddox'un yanında olmak istedim. Maddox bana daha samimi geldi. Braxton olmasa da sorun yok der gibi bir his uyandırdı. Dürüst konuşmam gerekirse serinin ikinci kitabını büyük bir heyecanla bekliyorum. Birinci kitap daha romantik ve sakin geçti. Ama ikincisi için aynı düşüncede olur muyum bundan emin değilim. Kesinlikle biraz entrika göreceğiz, bu çok açık. #enmükemmelhatam #hergreatestmistake #hannahcowan #pukkayayınları
Roman
En Mükemmel HatamHannah Cowan · Pukka Yayınları · 2024215 okunma