Kendine iyi davran
2024 34. kitabı
Okunma: 01 Aralık 2024 18:31
Beyhan Budak farklı platformlardan da severek takip ettiğim videolarını izlediğim bir psikolog. Normalde psikolojik kitaplar okumayı pek tercih etmem . Ama bu kitabı iyi ki okumuşum . Hani bazı kitaplar size farklı bir pencere açar ya , benim içim tam olarak öyle oldu. Yazarın samimiyeti , kitabın hiç tökezlemeden devam eden sürükleyici akışı , değindiği noktalar , hayattan verdiği örnekler her şeyiyle okuması çok keyifliydi . Herkesin en az bir kere okuması gereken bir kitap kanaatimce . Kitaptan çıkardığım bazı dipnotaları sizlerle de paylaşmak istiyorum . Neyi konuşursan kendine onu telkin edersin. İyi düşün ki iyi olsun . Kimse mükemmel değil . Sosyal medyanın sahte illüzyonuna kapılma . Düşüncelerini ayrıştır. Kendini acımasızca eleştirmeyi bırak . İnsan olduğunu unutma . Hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Her zaman mutlu olamazsın mutsuz hissetmek de çok insani bir durum. Hayatında ki zehirli insanları fark et.
Psikoloji
Kendine İyi Davran Güzel İnsanBeyhan Budak · Destek Yayınları · 201912,9bin okunma