Merhaba kitap severler;
#01Aralık2
Size kalemiyle yeni tanıştığım #Ataman kitabı ile geldim.
Ataman otuzlu yaşlarda bilgisayar ve bilişim işi ile uğraşan genç bir adamdır.
Ailesi ona ,o da ailesine çok düşkündür.
Kendi yağında kavrulurken bir yandan da geçmişten gelen psikojik sorunları ara ara nükseder.Duyduğu seslere anlam veremezken şimdi mi gelecek mi yoksa geçmiş mi bağlantısını kuramaz.Şizofren olabileceğini düşünüp araştırmalar yapmaya başlar.
Bunun çıkmazında kendi için çıkar yol ararken bir yandan karlı bir iş peşine düşer.
Yeni tanıştığı ve hemen güvendigi Mehmet ile yaptığı çek karşılıksız çıkar.O günden sonra Ataman'ın hayatı değişir.Hapishane yolu görünen Ataman için hayat adeta yeniden başlar.Hapishane de tanıştığı bir adam sayesinde parasız kalmaktan kurtarmaya çalışırken artık onun da bir hedefi vardır.
Ona bunu yapanlar ve bu tür şeyler yapanlara karşı savaş açacak ve onlar ile mücadele edecektir.
Ataman'ın nereden nereye geldiğini ve bu süreçte yaşadığı psikolojik sürec ile değişimi kitapta bulacaksınız...
Kitapta bölüm araları yoktu. Arada bir okuyucu olarak nefes almak isterdim.Hikaye boyunca akıcı bir kalemdi ancak hızlı geçişler bir an da başlayıp bir an da haliyle bitmesine sebep oldu.
Kitap , ve sevgiyle kalın...
#Ataman
@gencelyayinevi