Puan vermedi·112 syf.····Okunma: 08 Aralık 2024 11:01 ‘Sokço’da kış’ aldığım bir ayakkabıdan bir çantadan daha fazla keyif verdi bünyeme. Hepsinden uzun da sürüyor bu doyum hissi. Peki neden bir yandan elim alışveriş uygulamalarına gitmek için fırsat kolluyor? Alışveriş bağımlılığı var, alkol var, internet bağımlılığı, ekran bağımlılığı diye bile bir şey var artık. Neden okuma bağımlılığı bir şeyden hiç bahsetmedik. Çünkü okumak kötü bir alışkanlık değil diye. Bilmiyorum, ben bundan artık pek emin değilim. Daha duygusal, daha düşünceli, daha detaycı bir yetişkin yaptı beni okumak.
Neyse… Kitap o kadar güzel ve tatlı ki… Yazar genç, şaşırdım buna. Dümdüz bir cümle bile bir bütünlük içinde, keyifli okuması. Yoksa insan “Bay Park bunu bilemez, Fransızca anlamıyor ki.” Cümlesinden de etkilenir mi?
Henüz bitirmedim. Bir 30 sayfam falan kaldı ama tam kış romanı. Güzel güzel okursunuz bu zamanlarda bir çırpıda. Sayfa sayısı az zaten.