Attack on Titan vol.4
2024 52. kitabı
Okunma: 03 Aralık 2024 20:29
Yaniiiii İlk 3 ciltte okuyup %80'nin ölü olduğuna emin olduğumuz karakterlerin bu geri dönüşüne ihtiyacımız var mıydı? -_- Bu cildin neredeyse tamamında karakterlerin geçmişini okuduk ve bana hiçbir şey kazandırmadı. Her zaman takık olduğum karakter gelişimini mangada okumayı istemediğimi fark ettim. En azından karakterler öldükten sonra istemediğimi. Bu 4 değil de 2. cilt olsa daha çok sevebilirdim belki ama sıkıcı geldi. Neyse ara vermeden 5. ciltle devam.
1000k
Titana Saldırı - Cilt 4Hajime İsayama · Gerekli Şeyler Yayıncılık · 2015711 okunma
Ay mangada kaçıncı bölüme denk geliyor acaba buralar... İlk sezonda taş koyma yerinden sonra bi 5 6 bölüm çok ara bölüm çünkü.
@nellbooks evet 5. cildi okudum açıldı biraz ama birkaç tane spoiler yedim maalesef🥲🥲🥲 hevesimi pek kaçırdığı söylenemez ama ben ne spoilerlar yedim 😅
Hmm o zaman seni tatmin etmeyebilir karakter gelişimini yer yer çok göreceksin. Uzun bir serüven.
Bükreben ben maalesef birkaç tane spoiler yedim🥲 kardeşime Eren'in titanın içinden çıktığını söyledim ve bir daha susmadı 😭😭😭 (kimin öleceğini artık biliyorum, kimin öldürdüğünü de) yine de hala beni şoka sokacak şeyler öğreneceğimi hissediyorum.