·344 syf.····Okunma: 03 Aralık 2024 21:07 Helloooo
Sevgili yazarlarım lütfen rica ediyorum romantik, hafif de duygusal olan bir kitap yazmak istiyorsanız sevgili Vi Keeland'dan az biraz feyz alabilir misiniz?
Çoğunlula romantik ama yer yer duygusal hatta bir miktar da dramında olduğu çok şahane bir kitap bu!
Vi tek başına yazdığı zaman cidden harikalar yazıyor. Bknz. Bu ve Yanlış Numara
Kendisinin okuduğum son iki kitabı da bende derin izler bıraktı.
Kadın karakterimiz arkadaşının bekarlığa veda partisinde biraz çozutunca ve bu sosyal medyaya düşünce yıllarını verdiği şirketten bir anda kovulur.
Bu haksız kovulmayı gururuna yediremez ve sarkoşken patronunun patronunun patronuna yani şirketler topluluğu Ceo'suna yani nam-ı diğer Grant Lexington'a okkalı bir e-posta atar.
Aha ama cidden okkalı!
Öte yandan sevgili Ceo'muz canımız bitanemiz Grant e-postayı okuyunca hem eğlenir hem de olayın gerçek yüzünü merak eder, böylelikle hummalı bir eposta trafiği başlar.
Sonra ne mi olur tabiki kaçınılmaz son! karşılaşmalar, kimlik gizlemeler, davete katılmalar ve birbirlerine olan çekimler.
Kitapta aynı zamanda Grant'ın geçmişini de okuyoruz ki, yoktan vaar olmuş kendisini geliştirmiş ve tüm acılarıyla bugünlere kadar gelmiş. Cesur adam! Hikayesini okumak muazzamdı.
İnanmaycaksınız ama kızımız Ireland Saint James'i de çok çok sevdim. O da yıllarca zorlanmış ama ayaklarının üstünde durmayı başarmış. Bayılıyorum güçlü kadınlara ve güçlü çiftlere..
Ben keyifle okudum sizlerinde keyifle okuyacağınıza inandığım güzel bir kitaptı.
Bir an bile tereddüt etmeden alın OKUYUN ve OKUTUN
KitapRüyasından Sevgilerle