2017 7. kitabı
Kitabın konusunu belirteyim öncelikle; Öykü Demir, işlemediği bir suç sebebiyle 10 yıl hapis cezasına mahkum ediliyor, aslında 25 yıl olan cezası onun çabasıyla 10'a indiriliyor. Kitabın konusu direk bu şekilde başlıyor aslında, ilerleyen kısımlarda Öykü'nün neler yaşadığını, ne tür acılara maruz kaldığını tadıyoruz, okuyoruz, yaşıyoruz ki ben bizzat yaşadım. Kitabın kalınlığı gözümü korkutsa da dün akşam elime bir aldım, baktım yarılamışım. Dili öyle akıcı ki elimden bırakamadım. Sabah kalktığım gibi devam ettim ve bitirdim. Çok güzeldi kitap, son sayfasını okuduğumda ben bu tarz kitapları çok sevdiğimi düşündüm. İçinde ki aksiyon beni de içine katarak yaşattı âdeta! En çok Öykü'ye üzüldüm, sevdiği insanlar tarafından vurulmak ve hiç olmadığın birine dönüşmek çok zor çünkü. Ama onun etrafında değer veren insanların olması, bir nebze de olsa yükünü hafifletiyor, buna sevindim. Artı olarak kitabın içinde ki bazı cümleler bana dokundu ve altları çizildi. Ellerine, kalemine sağlık! Anlayacağınız bu kitabı hemen okumalısınız!
Sağlık
Dönüş YokAslıhan Yayla · Martı Yayınları · 2017303 okunma