2024 70. kitabı
#vancouverfırtınasıserisi'nin ikinci ayağı Buzdaki Tutku size bağımsız bir okuma sunuyor. İlk kitabı okumayanlar bu kitaba şans vermek istiyorsa ilk metindeki karakterleri baz almasın. Rory Miller, popüler bir buz hokeyi oyuncusuyken yeni sezonda Vancouver Storm'a transfer olur. Babası çocukluğundan bu yana Rory'nin hayatını planlamış ve bu yönde gitmesi için elinden geleni yapmıştır. Her ne kadar yapılan planlara uymaya çalışsa da Rory'nin hayatı pekte güzel gitmemektedir. Yıllardır içinde hissettiği duyguları takımında fizyoterapistlik yapan Hazel'e uğraşarak gösterse de erkek karakterimiz ukala ve şımarık biri olarak görülmektedir. Hazel ise ileride kendine ait bir salon açmanın derdindedir. Yıllar önce yaşadığı ilişkinin travmasını atlatamadığı için ilişkilerden uzak durur. Özellikle karşısındaki kişi hokey oyuncusuysa onun için işler çok daha karmaşık hale gelir. Yeni oyuncu transferinde kötü bir sürprizle karşılaşır. Eskiden kalbini kıran Rory'i karşısında görmeyi hiç beklemez. Arada bir ona takılması daha da sinirini bozar. Bu yüzden ona bir ders vermenin iyi olacağını düşünür. İşte bu noktada bizi kitaba bağlayan unsur ise herkesin yanında sevgili rolü oynamaya karar vermeleridir. Peki ama ya duygular ne durumda olacak? Hikâyemiz tam olarak klişe gibi başlasa da bence aralarındaki sağlam diyaloglar ve karşı konulmaz çekim ile renk değiştiriyor. Ben okurken oldukça keyif aldım. Eğer sizler de ikinci bir şans hikâyesi arayışındaysanız, bu kitap tam olarak size hitap ediyor.
Romantik
Buzdaki TutkuStephanie Archer · Juno Kitap · 2024361 okunma