2024 154. kitabı
Okunma: 19 Kasım 2024 21:34
“Çünkü sen bir ışık patlamasısın,” dedi yumuşak bir sesle. “Çünkü insanlara inanıyorsun. Çünkü seni düşünmeden gece gökyüzüne bakamıyorum. Sen bir yıldızsın.” Herkese selamlar Bugun size tam bir romantik komedi hikayesi olan #güzelveoyuncu kitabının yorumu ile geldim. Bu kitapta yok yok arkadaşlar, aklınıza gelebilecek (sürpriz gebelik hariç ki bir ara o da olacak sandim) bütün klişeler burada toplanmış. Yazar her tuşa basmış ve ortaya eğlenceli bir hikaye çıkarmış Kitabi ilk okuduğum sıralarda bir anlamakta zorlandım aslinda ama sonra epey bir kaptırdım gittim ki bir bakmışım kitap bitmiş. Zorlanmamin nedeni de ne olduğunu bile anlamadan çiftimizin bir araya gelip birlikte olması ve neden bilmem kızın üzülmesi ve yine neden bilmem araya zaman girmesi oldu diyebilirim ve bunlar toplasaniz ilk 50 sayfada falan olmuştur. Belki ceviri de sorun olmus olabilir veya yazarin anlatimi boyledir bilmem ama dediğim gibi sonrasında hikayeye kapilinca umursamadım ve sadece keyif aldim Karakterler çok eğlenceliydi, özellikle de Nova ismi gibi bir yıldızdı. Onun o pozitif hallerine bayıldım. Ronan'da bence epey etkileyiciydi. Fakat anlamsız bazi tavırları bana biraz zorlama geldi. İkilinin ilk tanışmasındaysa ben birsey anlamadım, okuyup anlayan beri gelsin Cidden ben kızın platonik aşık olduğunu falan sanmıştım ama aadece hayranmis. E tamam olabilir, ama o tanışma sırasındaki konuşmalar, yaşananlar neden peki bir derinliği varmış havasi yarattı ki? Bir de kızımız gecelik ilişki yaşamam deyip de neden tanımadığı adama gitti ki? Yani sadece sporculardan hoşlanıyor olması bana çok yetersiz bir etken gibi geldi. Bu kisimlar zaten ilk bolumlerdi. Sizde benim gibi bu sayfaları "yaw he he tamam tamam sensin" deyip okursanız kalan bölümlerden bence benim gibi kahkaha atarak ve gülerek keyif alır ve bir çırpıda okur bitirirsiniz Yetişkin okuyuculara öneririmdir. Ronan 1 sene evvel trafik kazasında nişanlısını kaybetmiştir ve futbolda da epey bir gerileme kaydetmiştir. Tüm bunlarla baş etmeye çalışırken bir gece arkadaşinin zoruyla kulübün etkinliğine katılır. Orada herkesten farkli giyimli olan bir kadın ise ilgisini ceker. Bu kadin Nova'dir ve o aksam sporcuların katildigi bir etkinlik oldugunu ve hayrani oldugu oyuncu Ronan'inda orada oldugunu ogrenmesi uzerine onun ilgisini cekecek bir kiyafetle etkinlige ozel davetli olarak katilir. Ikili arasında oluşan çekime sonrasi yakinlasirlar ve geceyi birlikte geçirirler. Ancak Ronan sarhoş olmasının verdiği etkiyle Nova'ya nişanlısının ismiyle seslenir ve bu da kızın kalbini kırar. Sabah olunca hayal meyal yaşananları hatirlasa kızın ismini bilmediğini fark eder ama artık çok geçtir. Aradan yıllar geçer ve Ronan bir lisede koçluk yapmak üzere lisenin kasabasına taşınır. Ayni kasabada ise Nova'da kız kardeşi ile yaşıyordur. Ustelik komşu olmuşlardır ve Ronan evinde bir parti verdiği sırada karşılaşırlar ama Ronan onu tanımaz. Güzel & Oyuncu
Güzel & OyuncuIlsa Madden - Mills · Lapis Yayıncılık · 2024128 okunma