2024 117. kitabı
Okunma: 07 Aralık 2024 20:19
Herkese selam Yıllarca önce okuduğum ve çokça sevdiğim Kağıttan Duvarların yazarı ile yıllar sonra yeniden bir araya geldim. Güzel & Oyuncu bir Kağıttan Duvarlar asla değildi. Ortalamanın epey altında dümdüz bir kitap yazmış yazar. Ünlü bir NFL oyuncusu olan Ronan geçirdiği trafik kazasında hem nişanlısını hem de kariyerini kaybeder. Yaşadığı bunalım ve yas onu hayal kırıklığıyla sonlanan tek gecelik bir ilişkiye sürükler. Eski güzellik kraliçemiz Nova ise hayranı olduğu oyun kurucuyla yaşadığı o tek gecenin utancıyla yıllardır mücadele ediyor. Malum olay gecesinin üstünden iki buçuk yıl geçer ve Nova annesinin kaybedince kızlardeşine bakmak için doğup büyüdüğü kasabaya geri döner. Yan komşusunun hırçın sevgilisi bahçesindeki gülleri ezip biçince bir iki çift söz söylemek için komşusunun kapısını çalar ama o da ne karşısında yıllar önce hayranı olduğu ve utanç gecesinin mimari Ronan'ı bulur. Ne yalan söyleyeyim Ronan'ın Nova'yı hatırlamaması en az onun kadar beni de sinir etti ama işte erkek miletti değil mi hepsi aynı -_- Ronan biten kariyeri sonrasında kasaba lisesinin takımında koçluk yapar ve kasaba sakinleri tarafından kasabada kalması için türlü türlü baş göz etme oyunlarına maruz kalır. Başgöz etme olayına son vermek içinde Nova ile sahte sevgili rolüne girerler. Konu klişe ve bazı klişeleri çok severiz ama bu düşük bütçeli vasat klişelerden. O yüzden maalesef okumak hiç keyif vermedi. Çeviri ve edisyon sorunu da tuzu biberi oldu. Siz bulursanız Kağıttan Duvarları alın OKUYUN ve OKUTUN Ama bunu bence almayın OKUMAYIN ve OKUTMAYIN KitapRüyasından Sevgilerle
Güzel & OyuncuIlsa Madden - Mills · Lapis Yayıncılık · 2024128 okunma
çevirisi çok mu kötü?
KitapRüyası
Çok değil ama başlarda okurken ilk sayfalar çok zorladı beni. Bir de otuz yaş üstü karakterleri instagrama sürekli insta demesi sevimsizdi (ama bu orjınalinde de böyleymiş yazar böyle uygun görmüş)