“ Yazgılarını sen belirlersen nerede, ne zaman, ne yapacaklarını da bilirsin. Sen elin sahibiysen kuklanın yapacağı her şey sana bağlı olur. Eğer elin sahibi onlardan biri olursa korku ve ıstırap peşini bırakmaz.”
“ Evinden çok uzakta, hiç tanımadığı karanlık bir odada, kelepçeler içinde uyanan Simonize Rexton, kendini vahşi ve kusursuz bir oyunun içinde bulur. Siyah zarflardaki talimatları yerine getirmeyi ve hayatta kalmayı başarabilirse, oyunun sonunu görebilecektir. Tıpkı kendisinden çok uzaklarda uyanan ve aynı korkuları yaşayan diğer kuklalar, Eylül Belen ve Dr. Gregory gibi Birbirinden habersiz bu üç sıradan oyuncu; gizemi çözmek ve kuklacıyla yüzleşmek için müthiş bir gerilimin ortasına atılırlar. Böylece San Franscisco-Türkiye-New York üçgeninde oynanan ve insanoğlunun yazgısını değiştirecek esrarengiz bir oyun başlar.”
Kitabın kapağını kaplasak ve yazarın adını söylemeden bu tarzı seven bir okura okutup duygu, düşünceleri sorsak eminim ilk söyleyeceği “ Wavvv yabancı yazarlar bu işi biliyor, mükemmel” olacaktır. Değerli yazarımız öncelikle sizi tebrik ediyorum. Bugüne dek okuduğum psikolojik- gerilim ve polisiye tarzının bir Türk yazar tarafından bu denli başarılı olması beni ziyadesiyle gururlandırdı. Kıymetli kitapların kıymet veren ellerde okunup yüreklerde yer edinmesi dileğimle..günay gafur Günay Gafur
Kitabın kurgusu, konusu tek kelime ile mükemmeldi. Bermuda Şeytan Üçgeni resmen. Üç ayrı yer üç ayrı oyuncu ve ipleri ellerinde tutan kuklacı. Siyah zarflar ile oyun başlar ve talimatların yerine getirilmesi istenir aksi halde oyunun sonu kendileri için bitiş noktası olacaktır. Gizemin doruklarında sayfalar akarken dahice kurgulanmış olayların içinde karakterler ile birlikte bendeniz her seferinde başımıza gelenleri sorgularken pesss yani dedim. Bilimin ışığında yolculuğa çıkarken zihnin sınırlarını zorlayan o müthiş son ile olayların nasıl geliştiğini algıladığımda intikâm ateşinin kişiye neler yaptırabileceğine bir kez daha tanık oldum. Birde bu kişi dâhiyane bilgilere sahip ise kusursuz sonun olması elbet etkileyici idi.