Ben babamı kaybettim
Hani derler ya, ailenizle çok vakit geçirin, çünkü birini kaybedince canınız yanar, geçen zamana ağlarsınız. Ben bunu son günlerde çok iyi anlıyorum. Babamı kaybedince anladım, kaybetmenin zorluğunu, özlemin bu kadar can yaktığını. Lütfen, ailenize değer verin, sevdiğinizi daha sık söyleyin, bir kere daha sarılın, öpün ellerinden. Çünkü kaybedince toprağa bile sarılamıyorsunuz...
Duygu ve Düşünce
Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesinn🥺🥺
Çok teşekkür ederim 😓
Cenab-ı Rabbim rahmetli babanıza rahmet ailenize ve yakınlarınıza sabrı cemillerini eylesin. Başınız sağolsun Kardelen çiçeğiKardelen çiçeği hanım. 2 yıl oldu bende babamı kaybedeli. Acınız çok taze. Ruhu şad mekanı cennet olsun.🤲🏻
Kardelen çiçeği
Amin çok teşekkür ederim 😓 sizin de başınız sağolsun. Rabbim mekanını Cennet eylesin 🤲
Rabbim sabır versin. 6 şubatta çok iyi anladım aile nedir 🙃başınız sağ olsun, Rabbim babanınızın ecrini arttırsın, rahmetiyle muamele eylesin... 🤍
Kardelen çiçeği
@hemmsayee dualarını okuyoruz, ama hatim yapmak nedir hiç bilmiyorum. Türk olmadığım için anlamını bilemedim, özür dilerim
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun Başınız sağolsun. mekanı cennet olsun inşallah. Rabbim sizlere sabırlar ihsan eylesin ✨🤲
Amin çok teşekkür ederim 😓
Başınız sağ olsun. Ruhu şad mekanı cennet olsun. Amin.Size de sabr-ı cemil diliyorum. 🤲
Amin çok teşekkür ederim 😓
Bu yorum görüntülenemiyor