2024 22. kitabı
Okunma: 26 Ağustos 2024 21:16
Dark romance türünün hakkını veren baştan sona her şeyiyle karanlık bir kitaptı. İçinde bolca kötülük mevcut bununla birlikte manipülatif ve çarpık duygular karmaşası. Öyle ki okuduğunuz sahneler sizi geriyor ve kitabın ortasında bambaşka olaylar ortaya çıkıyor. Aşkın çok başka çarpık bir boyutunu görmek istiyorsanız Shantel Tessier size acımasızca gösteriyor. Sinsi ve pis yönleriyle sindirmesi zor ama elinizden bırakmayacağınız su gibi akıcı tansiyonu yüksek kitaptı. Dikkatli olalım dark romance seviyorsanız bile bir nefes alıp tekrar düşünmek gerekebilir. Aşırı sahiplik zirvede ve bu kitapla birlikte benim dark romance tutkum seviyeleri aştı “daha kötü ne olabilir ki?” Mooduna geçtim. Ryat, okuduğum en duygusuz ve acımasız karakterdi. Bunun sebebi ise Lord olması. Lordlar kamarasını açıklamak gerekirse bir kulüp. Kuralları kanun ve oranın üyeleri aşama aşama seviye atlayarak acımasız lordlar oluyorlar. Bu kulübün üyeleri zengin aileler ve onların çocukları zamanı gelince lord olmak için yetiştiriliyor. Üç yıllık lord sürecini aştıklarında ise Ritüel dedikleri ayini gerçekleştiriyorlar. Aynı okuldan belirledikleri bir kızın kendilerine seçilmesi ve bu kız lord’un malı haline geliyor. Blakely’i Ryat tarafından seçilmiştir ama asıl sorun Blakely’in Ryat gibi lord olan Matt’le sevgili olması.
The RitualShantel Tessier · ‎Independently Published · 202166 okunma