Karga
2024 102. kitabı
Okunma: 08 Aralık 2024 00:21
Merhaba, Yine oldu merakım yine büyük patladı, ah ah bu kafam daha cok yanar ben böyle merak edersem... tabiki ben akıllanmam okumaya devam ederim yani.... dark mafya okumasak yani hadi
1000k
KargaAşkın Nur Karataş · Lapis Yayıncılık · 2024197 okunma
2.568 Gösterim
Ben gerçekten, aşk üçgeni yazıp da her ikisiyle de birliktelik yazan yazarı anlamıyorum…
Tugce D.
readbooksreadreadbooksread ayne o durumdayım başım agrıyor
Yazarın Kont adlı kitabını beğenmiştim o yüzden bunu da aldım ama olmasa da olurmuş. Kitapta bir sürü ana karakter var. Kitabın adı karga ama Sergio ve polis sevgilisini (hatta kadın polis karakter rose dan daha fazla geçiyor) okuyoruz sürekli. Çok dağınık bir kitaptı. Kont yüzünden yazarın iki kitabını daha sipariş etmiştim ama şu an olsa almazdım.
Yaaa 🤣🤣🤣🤣amma güldüm kendini zorbalamana alemsin yahu. Tamam okumayacağız. Şahsen zaten okuduğum Türk yazar çok asgaridir ama bunu da eledik gitti sayende 🤣🤣🤣Nolur sana kitabımı göndereyim de benimkini de bir eleştirsen ama en kötüsünden böyle 😁😁😁✌️
Sage TaylorsSage Taylors 💃🏼🥰
ben de alacaktım yorumunu okuyunca soğudum
😊😊
Bu ne la ben de okuyum demiştim bu kitabı kılpayı kurtulmuşum
MusmulaMusmula 😘😘❤️
Sonunda gelmiş yorum 🤣 okumadım okumam bence yazarın sadece Rock serisi idare ederdi seni okurken gördüm dedim geliyor gelmekte olan aiasllakaaka
Tugce D.
O rock serisinde üçlü beşli uçuşuyormuşş öyle duydum 😂😂 valla sen dark romance okuma kraliçesisin 😉 senin yorumum daha doğru olur ama asla önermıyorum 😂😂😂😂
Ay hayır ama yaaa çok merak ettiğim için almıştım 😂😂Yazarın da kitaplarının çok sevildiğini görünce sipariş verdim keşke biraz daha bekleseydim almak için 😂😭
Asya SağırAsya Sağır 😂😂😂❤️